Σκάνδαλο στις Η.Π.Α.-Μηχανικοί της Hyundai προκαλούσαν βλάβες σε αυτοκίνητα πελατών

Hyundai Service

Μια πολύ περίεργη ιστορία ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας μετά την αποκάλυψη ότι υπάλληλοι αντιπροσωπείας της Hyundai στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προκαλούσε βλάβες στα φρένα αυτοκινήτων.

Κατηγορίες που σχετίζονται με δολιοφθορά αντιμετωπίζουν δύο υπάλληλοι αντιπροσωπείας της Hyundai στην Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής    .

Όλα ξεκίνησαν όταν ορισμένα αυτοκίνητα πελατών τα οποία είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της Hyundai απέτυχαν να περάσουν από τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο, καθώς παρουσίαζαν πρόβλημα στο σύστημα πέδησης.

Πιο συγκεκριμένα, τα τακάκια των οχημάτων παρουσίαζαν φθορές και σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν διαχωριστεί σε περισσότερα τμήματα.

Τα αυτοκίνητα επέστρεψαν στην αντιπροσωπεία της Hyundai όπου αν και τα τακάκια αντικαταστάθηκαν παρουσίασαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως έτσι ξεκίνησε έρευνα, τα αποτέλεσμα της οποίας αποκάλυψαν ότι οι συγκεκριμένες φθορές δεν ήταν προϊόν κάποιας αστοχίας υλικού ή κάποιας παράβλεψης αλλά είχαν προκληθεί σκόπιμα από τουλάχιστον δύο εργαζόμενους της αντιπροσωπείας της Hyundai.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι δύο εργαζόμενοι της Hyundai προκαλούσαν φθορές τοποθετώντας ένα κατσαβίδι στα τακάκια του αυτοκινήτων και χτυπώντας τα με σφυρί.

Μάλιστα ξεκαθαρίστηκε ότι οι δύο υπάλληλοι, τα κίνητρα των οποίων παραμένουν άγνωστα, δεν έδρασαν με δική τους πρωτοβουλία και χωρίς η αντιπροσωπεία της Hyundai να γνωρίζει τις πράξεις τους.

Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία της Hyundai αναφέρει ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι της δεν είναι ακριβείς και πως σύντομα θα έρθει στο φως όλη η αλήθεια (πηγή: cbs news).

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ