Δείτε μια Porsche Boxster να απογειώνεται σε μια διασταύρωση (Video)

Porsche Boxster Brazil

H απρόσμενη συνάντηση του οδηγού μιας γαλάζιας Porsche Boxster με τα ψηλά σαμαράκια μιας διασταύρωσης στο Σάο Πάουλο δεν πήγε και τόσο καλά.

Ας μην σπεύδουμε να κριτικάρουμε αμέσως την απερισκεψία του, όμως. Από τόσο χαμηλό ύψος ορισμένες φορές είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς πως ακριβώς είναι ο δρόμος μπροστά του. Και λίγο να αφαιρεθείς, δεν αργεί να έρθει κάποια κατραπακιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενίοτε οι χιαστί κίτρινες διαγραμμίσεις μιας διασταύρωσης μπορεί να ψυλλιάσουν κάποιους ότι πρόκειται για σημείο που κάποιους κινδύνους, που βιντεοσκοπείται ή που γενικώς χρειάζεται χαμηλότερη ταχύτητα. Παρόλα αυτά, ο οδηγός αυτής της Porsche δεν έκανε τίποτα από αυτά, και πέρασε τη διασταύρωση με όσα ερχόταν.

Το video ποστάρισε στο Instagram κάποιος με το ψευδώνυμο Arcanjo_lg, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο τη σωστή στιγμή και κατέγραψε όλο το συμβάν στην κάμερα του κράνους του. Η γαλάζια Porsche χτυπά με βία το σαμαράκι μπαίνοντας στη διασταύρωση και η ουρά ανασηκώνεται τόσο πολύ που σίγουρα λίγη άσφαλτος γέμισε ένα μέρος του παρ-μπριζ.

Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο χειριστής επέδειξε ψυχραιμία, σθένος και αυτοκυριαρχία, και κράτησε τον έλεγχο που έτεινε να χαθεί ώσπου οι τέσσερις τροχοί της Boxster ανέκτησαν την επαφή τους με το έδαφος, την πρόσφυσή τους και την ευθυγράμμιση με το δρόμο. Το δεύτερο χρειάστηκε μια επιπλέον τιμονιά, αλλά τελεσφόρησε αισίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλες αυτές τις στιγμές ακούγεται και ο ήχος του εμπρός προφυλακτήρα που σέρνεται στην άσφαλτο, ένας ήχος παρεμφερής με εκείνον του μηχανήματος στην τράπεζα που μετρά τα χαρτονομίσματα - αλλά μικρό το κακό, καθώς η κατάληξη αυτής της στιγμιαίας περιπέτειας θα μπορούσε να είχε πολύ σιο σοβαρές συνέπειες.

Οπότε, καλό -και ενίοτε σωτήριο της ζωής μας- είναι να έχουμε διαρκώς τα μάτια μας στο δρόμο και σε οτιδήποτε μας έρχεται και θα μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ