Απίστευτο: Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά έμεινε από καύσιμο – Δείτε βίντεο

methismenos odigos rossia

Το άδειο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου έβαλε τέλος στην καταδίωξη του οδηγού, ο οποίος είχε αρνηθεί να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Απρόσμενη ήταν η κατάληξη που είχε νυχτερινή καταδίωξη στη Ρωσία, με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο οδηγό ο οποίος επιχείρησε να ξεφύγει από άνδρες της Τροχαίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Δημοκρατία της Χακασίας, με κυνηγητό να «ξεσπά» μετά την άρνηση του οδηγού συμμορφωθεί με τις εντολές της Τροχαίας η οποία διενεργούσε σχετικούς ελέγχους.

Η ανυπακοή του οδηγού σήμανε καταδίωξη σε επαρχιακούς χωμάτινους δρόμους, με τους άνδρες επιβολής του νόμου να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να σταματήσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απόπειρα του οδηγού να διαφύγει δεν είχε ευτυχή – για τον ίδιο – κατάληξη, μιας και το αυτοκίνητό του… έμεινε από καύσιμο.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε το Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η απρόσμενη ακινητοποίηση του οχήματος έδωσε την ευκαιρία στους άνδρες της Τροχαίας να τον συλλάβουν.

Ο δράστης προέβαλε αντίσταση, δείχνοντας απρόθυμος να αποβιβαστεί από το όχημά του, κάτι που οδήγησε την ομάδα επιβολής του νόμου να ασκήσει σωματική βία. Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού και όταν επιβιβάστηκε στο περιπολικό, δυσχεραίνοντας το έργο της Τροχαίας.

Ο συλληφθείς αρνήθηκε, επίσης, να υποβληθεί σε αλκοοτέστ και συνέχισε να αντιδρά βίαια, εξαπολύτοντας ύβρεις και ειρωνείες προς τους άνδρες της Τροχαίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα, παραδέχτηκε ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μετά από έναν τσακωμό με τη γυναίκα του, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να κάτσει πίσω από το τιμόνι, παρά την κατάστασή του και το γεγονός ότι δεν ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης.

Ο οδηγός θα μεταβεί σε προσωρινό κέντρο κράτησης όπου θα διαμείνει 13 ημέρες για την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ