Μετεωρίτης διέλυσε αυτοκίνητο; -Το μυστηριώδες περιστατικό που έχει γίνει viral (video)

αυτοκίνητο Μετεωρίτης

Το ενδεχόμενο πτώσης μετεωρίτη εξετάζουν στη Γαλλία, μετά την πρόκληση τεράστιων ζημιών σε σταθμευμένο ΙΧ.

Πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει ένα συμβάν που σημειώθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Στρασβούργο της Γαλλίας, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα στους κατοίκους της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν στις 7.40 π.μ. όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για τον «καπνό» που αναδυόταν από ένα σταθμευμένο παλιό Renault Clio. Όταν οι άνδρες της έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η οροφή του ΙΧ έφερε τρύπα διαμέτρου 50 εκατ.

μετεωρίτης αυτοκίνητο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tην ίδια στιγμή τα τζάμια του γαλλικού μοντέλου είχαν γίνει θρύψαλα, ενώ το αντικείμενο που είχε δημιουργήσει την τρύπα στην οροφή, είχε περάσει μέχρι τη δεξαμενή καυσίμου, τεμαχίζοντας τα καθίσματα, όπως εξήγησε μιλώντας σε ΜΜΕ ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Matthieu Colobert.

Αίφνης δημιουργήθηκαν υποψίες ότι στο αυτοκίνητο προσγειώθηκε μετεωρίτης, με τις έρευνες να κινούνται αμέσως προς αυτή την κατεύθυνση.

μετεωρίτης αυτοκίνητο

Αρχικά εντός του ΙΧ δεν εντοπίστηκε κανένα αντικείμενο, με τον Colobert να εξηγεί ότι το σώμα που διέλυσε το Clio είτε ήταν πολύ μικρό, είτε διασπάστηκε σε πολλά μικροσκοπικά κομμάτια.

Κοντά στο Clio, ωστόσο, εντόπισαν μια μικρή πέτρα σε μέγεθος φουντουκιού, την οποία θα μεταφέρουν στο Παρίσι και θα την υποβάλουν στις απαραίτητες έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτή έχει αστρική προέλευση. Ευτυχώς, εντός του γαλλικού μοντέλου δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτοικοι μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση ανέφεραν ότι ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και πως το έδαφος σείστηκε.

Σημειώνεται ότι ένας μετεωρίτης εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της γης με πολύ μεγάλη ταχύτητα που μπορεί να αγγίζει ή και να υπερβαίνει αυτή των 15-20 χλμ./δευτερόλεπτο. 

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ