Μέσα στο έτος το λανσάρισμα της Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale λανσάρισμα

Η Tonale παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή στην έκθεση της Γενεύης το 2021 και σήμερα, η Alfa Romeo αποκαλύπτει πως το μοντέλο παραγωγής θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Το μοντέλο θα ενταχθεί σε μια από τις πιο εμπορικές κατηγορίες στην Ευρώπη, δηλαδή εκείνη των μικρομεσαίων SUV. Μάλιστα, με το νέο αυτό εγχείρημα οι Ιταλοί θα εστιάσουν περισσότερο στο premium κομμάτι του συγκεκριμένου segment.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν η Alfa Romeo θα διατηρήσει σχεδόν στο ακέραιο τη σχεδίαση του πρωτότυπου και έτσι αναμένουμε ένα άκρως δυναμικό σχήμα από τη Tonale που θα δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα τώρα, το μοντέλο παραγωγής, μεταξύ άλλων, θα δανεισθεί τους νέους κινητήρες βενζίνης που εφοδιάζουν την plug in υβριδική version του Jeep Renegade (1,3 turbo σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα, συνολική απόδοση έως 240 άλογα και αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια έως 42 χιλιόμετρα).

Τέλος, να σημειώσουμε πως στα μέσα του 2022 η γκάμα του μοντέλου αναμένεται να αποκτήσει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ