Μέχρι πότε ισχύει η απόσυρση της Citroen

Citroen πρόγραμμα απόσυρσης Ελλάδα 2022

Ενεργό παραμένει το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen, το οποίο διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους ενδιαφερόμενους να κάνουν δικό τους ένα αυτοκίνητο της γαλλικής εταιρείας.

Μεταξύ των προνομίων που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen στο καταναλωτικό κοινό υπάρχει και το πρόγραμμα της απόσυρσης που καθιστά ακόμη πιο έυκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός καινούργιου αυτοκινήτου.

Για να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen, το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επισκεφθούν μια έκθεση της ελληνικής αντιπροσωπείας, να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των Γάλλων το μοντέλο που επιθυμούν και να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα ανταλλαγής ή απόσυρσης του αυτοκινήτου που έχουν στην κατοχή τους, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen πρόγραμμα απόσυρσης 2022

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι εκμεταλλεύονται πλήρως το παλιό τους αυτοκίνητο δίνοντάς του επιπλέον αξία, ενώ εκμεταλλεύονται και τους σύντομους χρόνους παράδοσης των γαλλικών αυτοκινήτων.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online είτε στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën.

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid. Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της Μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Citroen πρόγραμμα απόσυρσης 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr. - πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ