Αυτό είναι το μεγαλύτερο νεκροταφείο Land Rover - Πού βρίσκεται (video)

Το μεγαλύτερο νεκροταφείο Ranger Rover. Πού βρίσκεται

Στο φυσικό τους χώρο, στη βρετανική εξοχή βρίσκονται εγκαταλελειμμένα εκατοντάδες Land Rover περιμένοντας στωικά τη μοίρα τους.

Η θέα εκατοντάδων εγκαταλελειμμένων Range Rover δεύτερης γενιάς είναι κάτι απόκοσμο και ανατριχιαστικό, ακόμη και για τα δεδομένα μιας χώρας που έχει και συνεχίζει να γράφει το δικό της μεγάλο κεφάλαιο στους τέσσερεις τροχούς, όπως είναι η Μ. Βρετανία.

Το εν λόγω νεκροταφείο-μάντρα βρίσκεται στην εξοχή της Ουαλίας, σε μια περιοχή όπου έχουν συγκεντρωθεί πραγματικά εκατοντάδες Range Rover, ανάμεσα στα οποία βρίσκει κανείς και άλλα διάσημα βρετανικά off-roaders, όπως είναι το Land Rover Discovery.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκέντρωση βέβαια τόσων Range Rover δεύτερης γενιάς σε ένα σημείο στη μόνο τυχαία δεν είναι, όπως φανερώνει και ο κάτοχος του καναλιού «IMSTOKZE» στο Youtube, ο οποίος και επισκέφτηκε το «νεκροταφείο» με στόχο να το εξερευνήσει.

Σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει στο video που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Youtube, τα Range Rover που βρίσκονται στην υπαίθρια μάντρα στην Ουαλία, συγκεντρώνονται εκεί καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν θέλουν να τα χρησιμοποιούν άλλο λόγω του υψηλού κόστους που έχουν αναφορικά με τη χρήση και τη συντήρησή τους.

Αν αναρωτιέστε πώς είναι αυτό δυνατό, αφού αυτά τα αυτοκίνητα σε άλλα σημεία του πλανήτη θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδος στον κάτοχό τους αν πωλούνταν ως μεταχειρισμένα, πρέπει να γνωρίζετε ότι η βρετανική αγορά δεν είναι καθόλου... «ευγενική» με τα μεταχειρισμένα που χάνουν πολύ γρήγορα μεγάλο μέρος της αξίας τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά τα μοντέλα άνω των 10 ετών κοστίζουν μόλις ένα μικρό κλάσμα της αρχικής τους τιμής, με τα πολυτελή αυτοκίνητα να έχουν παράλληλα πολύ υψηλό κόστος ασφάλισης. Τα παρατημένα Range Rover, τα περισσότερα από τα οποία φαίνεται να βρίσκονται σε πραγματικά καλή κατάσταση και να έφτασαν ως εκεί σε απόλυτα λειτουργική κατάσταση, θα αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος στον ιδιοκτήτη της μάντρας ως δωρητές οργάνων για άλλα μοντέλα, με ό,τι απομένει από αυτά να ανακυκλώνεται.

Ανάμεσα στα Range Rover βρίσκονται και κάποια που λανσαρίστηκαν ως ειδικές εκδόσεις και θα μπορούσαν να έχουν συλλεκτική αξία στο μέλλον, ενώ μερικά από αυτά έχουν ήδη απολέσει ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών μηχανικών μερών τους, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών. Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ