Με την υποστήριξη της Jeep ολοκληρώθηκε το XTERRA Greece

Jeep XTERRA

Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Avenger, ένα 48V υβριδικό Renegade και ένα Plug-in Hybrid Compass, η Jeep υποστήριξε την μοναδική διοργάνωση off-road τριάθλου που γίνεται στην Ελλάδα.

Για το 2024 ο αγώνας της χώρας μας αποτέλεσε τον έναν από τους εφτά σε ολόκληρο τον κόσμο που συνθέτουν το World Cup. Γι’ αυτό και οι κορυφαίοι αθλητές του off-road τριάθλου παγκοσμίως έδωσαν το παρόν προκειμένου να κολυμπήσουν στη θάλασσα και να κάνουν mountain bike και ορεινό τρέξιμο στις νότιες πλαγιές του Υμηττού.

Πλαισιώθηκαν δε από πολλούς τριαθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων, οι οποίοι συμμετείχαν στην πλήρη και την sprint απόσταση του τριάθλου καθώς και στις αντίστοιχες αποστάσεις του Aquathlon (κολύμπι, τρέξιμο).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Avenger

Οι θεατές και οι επισκέπτες θαύμασαν όχι μόνο τους αθλητές αλλά και τα εντυπωσιακά Jeep που βρίσκονταν στο φυσικό τους περιβάλλον. Το μικρότερο Avenger που διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό, ως υβριδικό αλλά και με κινητήρα βενζίνης με τιμή από 23.990 ευρώ κέρδισε το πιο νεανικό κοινό, ενώ το Renegade ξεχώρισε για το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.

Το Compass μαγνήτισε εκείνους που αναζητούν το ιδανικό οικογενειακό SUV με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες ή το τέλειο εταιρικό αυτοκίνητο, χωρίς να επιβαρύνονται με φόρο για τη χρήση του χάρη στο ισχυρό Plug-in υβριδικό σύστημα των 240 ίππων.

Jeep Compass
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας πλέον φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο ως διοργάνωση, το XTERRA Greece έχει καθιερωθεί στο παγκόσμιο στερέωμα του off-road τριάθλου και η Jeep θα συνεχίσει να το στηρίζει ανανεώνοντας το ραντεβού με αυτή την αθλητική γιορτή για το 2025.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ