Με ποιο αυτοκίνητο μετακινήθηκε ο Βασιλιάς Κάρολος στην επίσκεψή του στη Γαλλία

DS 7 Paris

Κατά την επίσημη επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Βασίλισσας Καμίλα στην Γαλλία, τα DS 7 του Προέδρου της Δημοκρατίας χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της παρέλασης στο Παρίσι.

Η εν λόγω επίσκεψη αντανακλά το βάθος των ιστορικών δεσμών που ενώνουν τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσω αυτής της επίσκεψης η Γαλλία έχει την ευκαιρία να αναδείξει στον κόσμο την γαλλική υπεροχή στον πολιτισμό, την τέχνη, την γαστρονομία καθώς και μια μοναδική εθνική κληρονομιά.

Υποδεχόμενοι μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου, ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η Βασίλισσα Καμίλα προσκλήθηκαν στη συνέχεια στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η εμβληματική διαδρομή στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων πραγματοποιήθηκε με το προεδρικό DS 7.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
DS 7 Paris

Οι δύο αρχηγοί κρατών παρέλασαν με το DS 7 Crossback Presidentiel, η πρώτη εμφάνιση του οποίου χρονολογείται τον Μάιο του 2017. Το DS 7 Crossback Presidentiel ήταν το πρώτο DS 7 που βγήκε στο δρόμο. Είχε ήδη επιδείξει όλη την τεχνογνωσία της DS Automobiles με μια ειδικά διαμορφωμένη ανοιχτή οροφή και στοιχεία που προσδιορίζουν τον σκοπό «Γαλλική Δημοκρατία», υπογραφές, χειροποίητες επιχρυσωμένες ενθέσεις, βάση σημαίας κλπ. Το μαύρο Art Leather εσωτερικό αναδεικνύει το γαλλικό design: ο Lacquered Canvas  σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το Atelier Maury.

DS 7 Paris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλήθος από DS 7 συνόδευσαν την πομπή, μεταξύ αυτών και το DS 7 Elysee.  Η βασίλισσα Καμίλα και η Μπριζίτ Μακρόν επέβαιναν σε ένα από αυτά. Το DS 7 Elysee, που εντάχθηκε στο στόλο της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας τον Νοέμβριο του 2021, είναι μια μοναδική έκδοση βασισμένη στο DS 7 E-Tense 4x4 300 με επιμηκυμένο πλαίσιο και ειδικό επιπλέον εξοπλισμό. Το DS 7 Elysee αποτελεί μέρος μιας μακράς σειράς μοντέλων DS που κατασκευάζονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας της Γαλλίας.

DS 7 Paris

Αυτή η επίσημη επίσκεψη συμβολίζει τη φιλία και την εμπιστοσύνη μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας της Γαλλίας και του Βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στενά στο παρελθόν για την προστασία της βιοποικιλότητας και την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Η DS Automobiles είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ενεργειακή μετάβαση. Από το 2024, όλα τα νέα μοντέλα θα είναι αποκλειστικά 100% ηλεκτρικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ