Mε μοντέλα Peugeot οι μετακινήσεις στο Roland Garros 2021

Peugeot 508

Η PEUGEOT ως επίσημος υποστηρικτής του τουρνουά τένις, γνωστού σαν ‘French Open’, αναλαμβάνει για 38η χρονιά τις μετακινήσεις των παικτών, των VIPs και των οργανωτών, διαθέτοντας για πρώτη φορά μέσα στο 2021, ένα στόλο αποτελούμενο από 100% ηλεκτρικά οχήματα. 

Τα δύο τρίτα του στόλου των 162 αυτοκινήτων της PEUGEOT που θα παρασχεθούν για τις ανάγκες των μετακινήσεων του Roland-Garros, θα είναι μοντέλα με Υβριδική– επαναφορτιζόμενη τεχνολογία και τα υπόλοιπα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα: ο μέσος όρος των εκπομπών του CO2 ανά αυτοκίνητο, βρίσκεται μόλις στα 22,7γρ. ανά χιλιόμετρο, τιμή που είναι 7,5 φορές χαμηλότερη σε σύγκριση με το 2019.  Η θεαματική αυτή μείωση των εκπομπών αποδεικνύει την μεγάλη επιθυμία της PEUGEOT να συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία της ποιότητας του αέρα  στην περιοχή του Porte d'Auteuil. Επιδεικνύει επίσης και την πλούσια γκάμα της PEUGEOT σε ότι αφορά τα φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα με τις χαμηλές εκπομπές του CO2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Peugeot 3008

Το Grand Slam του Παρισιού θα δώσει επίσης και μία ευκαιρία στην PEUGEOT να παρουσιάσει στις κάμερες και σε ένα κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, τη νέα της εταιρική ταυτότητα που χαρακτηρίζεται από το ανασχεδιασμένο σήμα, αλλά και το νέο τεχνολογικό της επίτευγμα, το 508 PEUGEOT SPORTENGINEERED.

Όσον αφορά τώρα τον Novak Djokovic, το Νο1 στο παγκόσμιο τένις, και πρεσβευτή της PEUGEOT, αυτός θα φοράει το όνομα της μάρκας στο polo που θα συμμετέχει στους αγώνες, στα χωμάτινα courts του Roland-Garros.

Για πρώτη φορά, η PEUGEOT καλύπτει το Roland-Garros με ένα στόλο 100% οικολογικών οχημάτων. Αυτός ο 100% εξηλεκτρισμένος στόλος, βρίσκεται σε πλήρη συνάφεια με την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας, που αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη, όντας ένας οικολογικά υπεύθυνος συνεργάτης στον τομέα των ηλεκτρικών μετακινήσεων του τουρνουά του Roland-Garros.

Ο στόλος των 162 οχημάτων που διατίθενται για τη μεταφορά παικτών, των VIP και των οργανωτών, αποτελείται από 6 ηλεκτρικά μοντέλα από τη γκάμα της PEUGEOT: 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED είναι το τέλειο παράδειγμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας των μηχανικών της PEUGEOT SPORT. Με το ηλεκτρικό σύστημα 4κίνησης και το επαναφορτιζόμενο υβριδικό/βενζίνης σύστημα κίνησης που αποδίδει συνδυαστική ισχύ 360 ίππων, είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ από την PEUGEOT. Το συγκεκριμένο μοντέλο θέτει τα πρότυπα για μια νέα και υπεύθυνη προσέγγιση στον τομέα των επιδόσεων, που η PEUGEOT ονομάζει ‘Neo-Performance’. Το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEEREDδιαθέτει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπών, καθώς πιστοποιείται βάσει του πρωτοκόλλου WLTP, στα 46g CΟ2 / km, ενώ η κατανάλωσή του δεν ξεπερνά τα  2,03 λίτρα ανά 100 km.

Peugeot

Το PEUGEOT 508 HYBRID διαθέτει έναν PLUG-IN HYBRID κινητήρα, με συνδυαστική ισχύ που φτάνει τους 225hp/165kW, και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές CΟ2: το PEUGEOT 508 HYBRID έχει πιστοποιηθεί στα 29g CΟ2/ km (κατανάλωση 1,3 λίτρα /100km) και εξασφαλίζει αυτονομία 54 χιλιομέτρων, οδηγούμενο ως 100% ηλεκτροκίνητο (βάσει πρωτοκόλλου WLTP). 

Το PEUGEOT 3008 GT HYbrid 225 e-EAT8 συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα PureTech 180hp (ή 132kW) με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 110hp (ή 80kW) και ένα αυτόματο κιβώτιο e-EAT8, οκτώ σχέσεων. Οι εκπομπές CO2 του μοντέλου δεν ξεπερνούν τα 30g/km, ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 56χιλιόμετρα ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. (WLTP). 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το PEUGEOT e-2008 είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό SUV που κατασκευάζεται από την PEUGEOT. Προσφέρει πρόσβαση σε ένα καινούργιο κόσμο συγκινήσεων. Το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την εντυπωσιακή εμφάνιση με την εντελώς αθόρυβη και χωρίς ίχνος κραδασμών οδήγηση, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μηδενικές εκπομπές CO2. 

Το PEUGEOT e-TRAVELLER, με τον 100% ηλεκτρικό του κινητήρα, είναι ο ιδανικός συνεργάτης στις επαγγελματικές ή προσωπικές σας μετακινήσεις. Ο κινητήρας του έχει μέγιστη ισχύ 136hp/100kW και μέγιστη ροπή 260 Nm, διαθέσιμη «από το ρελαντί», για άμεση απόκριση, χωρίς κραδασμούς, χωρίς θόρυβο, χωρίς αλλαγές ταχυτήτων, χωρίς οσμές, και φυσικά, χωρίς εκπομπές CO2. Το PEUGEOT e-TRAVELER διατίθεται σε 2 διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, προσφέροντας έως και 330 χλμ. αυτονομίας βάσει του κύκλου δοκιμών WLTP. Διαθέσιμο σε μια ποικιλία διαμορφώσεων προσαρμοσμένων στις μεταφορές επιβατών, με κομψό στιλ, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, και παρέχοντας πρόσβαση στην καρδιά ακόμα και των απαγορευμένων στην κυκλοφορία, κέντρων των πόλεων,  χάρη στις μηδενικές του εκπομπές. Το PEUGEOT e-Traveller προσφέρει επίσης και ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο εσωτερικό περιβάλλον.

Το PEUGEOT e-EXPERT, με τον τίτλο του INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021 στις αποσκευές του, είναι ένα 100% ηλεκτρικό μικρομεσαίο van. Μπορεί λοιπόν και αυτό να οδηγηθεί χωρίς πρόβλημα, στο κέντρο μίας πόλης με τους πλέον αυστηρούς περιορισμούς. Το μοντέλο προσφέρεται με δύο επίπεδα αυτονομίας, γεγονός που οφείλεται στις δύο επιλογές μπαταρίας ιόντων λιθίου  (50 kWh ή 75 kWh). Όλα τα οχήματα του στόλου φέρουν το λογότυπο Roland-Garros, το νέο σήμα της PEUGEOT - το σήμα που αναπαριστά ένα κεφάλι λιονταριού σε μαύρο φόντο - και την επιγραφή "Επίσημος Συνεργάτης".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ