Μια εντυπωσιακή βελτίωση για τη Ferrari SF90

mansory

Ο γερμανικός οίκος αισθητικών, αλλά και μηχανικών αναβαθμίσεων, «τολμά» να προσφέρει ένα ήπιας μορφής kit για την Ferrari SF90, τόσο για την Stradale όσο και για την Spider.

Μπορεί να μην φτάνει σε ποσοστό το μέγεθος των ανθρακονημάτων της αδελφής της F9XX, όντας πιο διακριτική στην εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν της έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της.

mansory b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ελαφρύ σύνθετο υλικό εντοπίζεται στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, αλλά και στα πλαϊνά μαρσπιέ. Στο πίσω μέρος διακρίνεται στο διαχύτη του προφυλακτήρα και στην αεροτομή. Νέες είναι ακόμα οι ζάντες των 21 και 22 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, ο Mansory έχει αυξήσει και την ιπποδύναμη του 4λιτρου twin-turbo V8 με το υβριδικό σύστημα των τριών ηλεκτροκινητήρων στους 1.085 ίππους, ενώ η ροπή ανέρχεται στα 980 Nm. Το εργοστασιακό μοντέλο αποδίδει 986 ίππους και 800 Nm ροπής.

mansory c

Να αναφέρουμε πως η ισχύς έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, εξαιτίας αναβαθμίσεων στον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μόνος του παράγει πλέον 978 ίππους, δηλαδή 209 περισσότερους σε σχέση με πριν. Τα ηλεκτρικά μοτέρ δεν υποστούν καμία αλλαγή.

Από πλευράς επιδόσεων, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται από στάση σε 2,4 sec και η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα. Επιπλέον, το kit περιλαμβάνει τροποποιήσεις στην ανάρτηση, καθώς και στο εσωτερικό. Για την καμπίνα διατίθενται λογότυπα του οίκου, αλλά και πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία για το ταμπλό και τις πόρτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ