Το μακάβριο μυστικό που κρυβόταν σε ποτάμι για 35 χρόνια -Τι βρήκαν στον πυθμένα

bmw ποταμός Μόναχο

Δυσάρεστο ήταν το μυστικό που έκρυβε ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια της Γερμανίας και ανακαλύφθηκε από ψαρά έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια.

Αυτό που βρήκαν οι αρχές μετά από 35 χρόνια ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν Γερμανό που θέλησε να περάσει ευχάριστα την ημέρα του ψαρεύοντας σε ένα από τα πιο μεγάλα ποτάμια της χώρας.

Ο λόγος για τον ποταμόζ Ίζαρ με τον κάτοικο της περιοχής να δοκιμάζει εκεί την τύχη του με την ελπίδα να τελειώσει την ημέρα του με μια καλή ψαριά. Τελικά όμως αυτό που «ψάρεψε» σίγουρα δεν ήταν και εκείνο που περίμενε αφού το αγκίστρι του πιάστηκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
bmw ποταμός Μόναχο

Αντιλαμβανόμενος τι έχει πραγματικά συμβεί, ο Γερμανός ψαράς ζήτησε τη συμβολή των τοπικών αρχών, φοβούμενος προφανώς ότι το βυθισμένο αυτοκίνητο θα μπορούσε να κρύβει κάποιο μακάβριο μυστικό.

Παρουσία, λοιπόν, των αστυνομικών, ένα γερανοφόρο όχημα ανέλαβε τη διαδικασία της… ανέλκυσης του αυτοκινήτου, η ταυτότητα του οποίου παρέμενε έως εκείνη τη στιγμή άγνωστη.

Λίγη ώρα αργότερα όλοι μπορούσαν μετά βεβαιότητας να δηλώσει ότι το μυστηριώδες αυτοκίνητο στον πυθμένα του ποταμού ήταν μια BMW Σειρά 5, η οποία μάλιστα ανήκε στην πρώτη γενιά του βαυαρικού sedan.

bmw ποταμός Μόναχο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την πρώτη έκπληξη και την ανακούφιση που προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι βυθίστηκε με τον οδηγό του, αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι ότι το αυτοκίνητο είχε διατηρηθεί σε εξαιρετική, τηρουμένων των αναλογιών, κατάσταση.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από σχεδόν 40 χρόνια κάτω από το νερό, οι μεταλλικές επιφάνειες του αυτοκινήτου θα είχαν διαβρωθεί κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είχε συμβεί.

Η διατήρηση της BMW Σειράς 5 σε εξαιρετική κατάσταση οφείλεται επί της ουσίας στο γεγονός ότι το αυτοκίνητο καλύφθηκε με λάσπη, η οποία και απέτρεψε τη διάβρωσή του.

Από τις πινακίδες κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα διακριτικά, η αστυνομία συμπέρανε ότι το αυτοκίνητο παρέμεινε στον υγρό τάφο για 35 χρόνια και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ταυτοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις για το πώς βρέθηκε εκεί.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ