Λουκέτο στις εκθέσεις αυτοκινήτου στη Ρωσία

Agora 2

Μέχρι το τέλος του έτους ο αριθμός των αντιπροσωπειών στη Ρωσία θα μειωθεί κατά 20 %.

Οι άνθρωποι του πρακτορείου “AUTOSTAT” πραγματοποίησαν μελέτη, κατά την οποία διαπίστωσαν τι συμβαίνει με τις αντιπροσωπείες στη ρωσική αγορά στο πλαίσιο των κυρώσεων και του εμπάργκο στις προμήθειες αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ειδικούς, τους τελευταίους τρεις μήνες ο αριθμός των αντιπροσωπειών στη Ρωσία μειώθηκε κατά εκατό καταστήματα. Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο εργάζονταν στη χώρα 3.203 έμποροι, ενώ στα μέσα Ιουλίου υπήρχαν 3.102 επίσημες αντιπροσωπείες.

Agora 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές μάρκες εγκαταλείπουν τη ρωσική αγορά πιο ενεργά και αυτό φάινεται. Ταυτόχρονα όμως, οι έμποροι από την Κίνα συνεχίζουν να αυξάνουν την εκπροσώπησή τους. Μόνο η μάρκα Exeed άνοιξε 13 νέα κέντρα πωλήσεωνστη Ρωσία τους τελευταίους τρεις μήνες.

Επιπλέον, έχει αυξηθεί η παρουσία των εμπορικών σημάτων FAW, Chery και Geely, το δίκτυο αντιπροσώπων των οποίων έχει επεκταθεί σε εννέα, επτά και πέντε αντιπροσωπείες αντίστοιχα, και οι Haval και JAC άνοιξαν μερικές ακόμα. Προς το παρόν, οι κινεζικές μάρκες καταλαμβάνουν περίπου το 13% της συνολικής αγοράς στη χώρα με 723 αντιπροσωπείες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ευρωπαίοι αντιπρόσωποι θα συνεχίσουν να εγκαταλείπουν τη Ρωσία και μέχρι το τέλος του έτους ο αριθμός των ξένων αντιπροσωπειών θα μειωθεί κατά 15 με 20%.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ