Ληστής παγιδεύτηκε μέσα σε Mercedes που πήγε να κλέψει (video)

Κλέφτης αυτοκίνητο

Η Rebecca Cheuk σοκαρίστηκε βλέποντας έναν κλέφτη μέσα στη Mercedes A45 της, νωρίς ένα βράδυ στο Εδιμβούργο της Σκοτίας, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία της: κατάφερε να τον κλειδώσει μέσα και να τον κρατήσει εκεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Το συμβάν έγινε στην συνοικία Fife της σκοτσέζικης πρωτεύουσας, στις 9 το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης. Η Rebecca Cheuk υποπτεύθηκε την ύπαρξη του υπόπτου στο αυτοκίνητό της, έξω από την οικία της, ακούγοντας μια ανδρική φωνή, τον ήχο του κλεισίματος μιας πόρτας αυτοκινήτου, και έπειτα τα σκυλιά της να λυσσομανούν.

Με έξυπνες και σβέλτες κινήσεις, η γυναίκα πήρε τα κλειδιά της και με τον τηλεχειρισμό του αυτοκινήτου κλείδωνε τον κλέφτη μέσα στη Mercedes της κάθε φορά που εκείνος έκανε την προσπάθεια να ξεκλειδώσει και να διαφύγει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τότε κοίταξα έξω από το παράθυρό μου στο δρόμο και είδα έναν τύπο μέσα στο αυτοκίνητο μου», εξήγησε η Rebecca Cheuk. «Τηλεφώνησα αμέσως στο 999 για να έρθει η αστυνομία, και στη συνέχεια τον κλείδωνα διαρκώς μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτό πρέπει να έγινε 100 φορές».

Κλέφτης

Σε αυτή τη διαδικασία ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού του αυτοκινήτου, καθώς και το εσωτερικό φως, συνεπώς η γυναίκα μπορούσε να βλέπει από το παράθυρό της κάθε κίνηση του ληστή στην προσπάθειά του να ξεκλειδώσει την πόρτα του οδηγού και να διαφύγει.

Όταν έφτασε η αστυνομία, η Rebecca Cheuk ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο και άφησε τον ληστή να καταλήξει στα χέρια των οργάνων της τάξεως, που του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Επρόκειτο για έναν 49χρονο άνδρα, στον οποίο το επόμενο πρωί αποδόθηκαν κατηγορίες για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου - κι έτσι η ιστορία έλαβε αίσιο τέλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τα videos που ανέβασε η Rebecca από τον ληστή παγιδευμένο μέσα στη Mercedes:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ