Ληστής επιχείρησε να κλέψει βενζίνη και τυλίχθηκε στις φλόγες -Δείτε το συγκλονιστικό video

κλοπή καυσίμου

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός ληστή να αφαιρέσει το περιεχόμενο της δεξαμενής καυσίμου από ένα pickup, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά η οποία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στα ρούχα του.

Αντιμέτωπος με τις συνέπειες των παραβατικών πράξεών του ήρθε ένας ληστής, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του τη δεξαμενή καυσίμου ενός μικρού φορτηγού.

Ο ληστής, μαζί με τον συνεργό του, προσέγγισαν το φορτηγό με σκοπό να κλέψουν τη βενζίνη από το ντεπόζιτό του. Για κακή τους τύχη, βέβαια, τις κινήσεις του τις κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του χώρου στάθμευσης, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, τη στιγμή που ο επίδοξος ληστής τρύπησε τη δεξαμενή καυσίμου ώστε αποκτήσει πρόσβαση στο πολύτιμο περιεχόμενό της, ξέσπασε πυρκαγιά η οποία επεκτάθηκε αστραπιαία στον ρουχισμό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνέχεια είναι κωμικοτραγική, καθώς ο ληστής άρχισε να κυλιέται στο έδαφος σε μια προσπάθεια να σβήσει τις φλόγες που τον είχαν τυλίξει, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα επιβιβάζεται στο λευκό pickup και εγκαταλείπει τη σκηνή του… εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του φορτηγού, το συγκεκριμένο όχημα είχε γίνει στόχος ληστών την ίδια ημέρα, οι οποίο όχι μόνο είχαν αφαιρέσει το καύσιμο από τη δεξαμενή αλλά είχαν προλάβει να αρπάξουν και τον καταλύτη.

Τα φορτηγά έχουν γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου και σημειώθηκε το περιαστικό, ο εύκολος στόχος, καθώς η πρόσβαση τόσο στις δεξαμενές καυσίμου όσο και στο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων είναι εύκολη, ενώ τέτοιου τύπου οχήματα βρίσκονται σταθμευμένα και για αρκετές ώρες προσφέρονται τον απαραίτητο χρόνο στους επίδοξους ληστές να τα εντοπίσουν και να «χτυπήσουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ