Λήστεψαν έκθεση με Lamborghini και έκλεψαν τα... ρολόγια (+video)

Lamborghini αντιπροσωπεία ληστεία

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε έκθεση με Lamborghini στις Η.Π.Α. με τους ληστές να μην έχουν στο στόχο τους τα supercars της ιταλικής εταιρείας και τα άλλα πολυτελή οχήματα που ήταν διαθέσιμα προς πώληση.

Κατά καιρούς ακούμε για επιθέσεις ληστών σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων με τους εγκληματίες να στοχεύουν συνήθως στα αυτοκίνητα που βρίσκονται εντός του κτιρίου και τις ληστείες να γίνονται κατά κανόνα νύχτα για ευνόητους λόγους.

Στο Chicago των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε ωστόσο μια διαφορετικού τύπου ληστεία, στην έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων της «Gold Coast Auto Gallery» και μάλιστα υπό το φως του ήλιου.

Συγκεκριμένα δύο άνδρες εισήλθαν στην εν λόγω αντιπροσωπεία με έναν από αυτούς να κρατά όπλο και τον άλλο σφυρί. Στόχος τους δεν ήταν τα supercars της ιταλικής εταιρείας, ούτε οι δέκα πελάτες που βρίσκονταν εντός την έκθεσης εκείνη την ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον ένοπλο άνδρα να περιμένει στη είσοδο του κτιρίου κρατώντας τσίλιες, ο έτερος ληστής με το σφυρί κατευθύνθηκε προς έναν από τους πάγκους επίδειξης μέσα στο οποίο φυλάσσονταν ρολόγια μεγάλης αξίας. Σύμφωνα και με το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, από τον συγκεκριμένο πάγκο εκλάπησαν τελικά οχτώ ρολόγια αξίας «εκατομμυρίων» ευρώ.

Το όλο εγχείρημα δεν κράτησε περισσότερο από μισό λεπτό με τους δύο ληστές που φορούσαν κουκούλα και μάσκα να παραμένουν εντός της αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων λιγότερο από ένα λεπτό.

Αφού πήραν τα ρολόγια οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε και μέρος του προσωπικού της έκθεσης που τους πήρε στο κυνήγι. Οι δύο άνδρες παραμένουν ελεύθεροι με τους ιδιοκτήτες της έκθεσης να δηλώνουν ότι ευτυχώς τουλάχιστον δεν έγινε χρήση του όπλου και ο ληστής που το κρατούσε δεν το έστρεψε σε κάποιον άνθρωπο γιατί το προσωπικό ασφάλειας της έκθεσης που ήταν εκείνη την ώρα παρόν ήταν επίσης οπλισμένο.

Δείτε μέρος της ληστείας στο video που ακολουθεί από το κύκλωμα ασφάλειας της αμερικάνικης έκθεσης αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ