Το LG Omnipod είναι ο κινούμενος χώρος διαβίωσης του μέλλοντος (Video)

LG Omnipod

Το φουτουριστικό πρωτότυπο που παρουσίασε η LG στο Λας Βέγκας είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτόνομο van: είναι η δική της ιδέα για τον τρόπο ζωής και κινητικότητας στο μέλλον.

Με το Omnipod η LG θέλησε να ξεδιπλώσει στην έκθεση ηλεκτρονικών CES της αμερικανικής πόλης όλες τις νέες της ηλεκτρονικές τεχνολογίες και ιδέες. Κι έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα φουτουριστικό van που, όπως η εταιρεία υποστηρίζει, «θολώνει τα σύνορα μεταξύ οικίας και αυτοκινήτου», και ακόμη «μεταφέρει στο δρόμο τον προσωπικό χώρο διαβίωσης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eίναι ένας αυτόνομα κινούμενος χώρος διαβίωσης, που περιλαμβάνει τις χρήσιμες συσκευές -όπως το πλέον προηγμένο ψυγείο της LG- μαζί με μια σειρά ψηφιακών τεχνολογιών που αλλάζουν ολοκληρωτικά την εμπειρία της ζωής μέσα σε ένα motorhome: μια ψηφιακή βοηθό με την οποία οι επιβάτες αλληλεπιδρούν, καθώς και πληθώρα από μεγάλες οθόνες με πλήθος εφαρμογών.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν στις περιμετρικές γυάλινες επιφάνειες την εικόνα από οποιοδήποτε περιβάλλον επιλέξουν (Meta Environment display), ενώ η ψηφιακή βοηθός με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης βοηθά τους επιβάτες σε πληθώρα ενεργειών που θα ζητήσουν μέσω φωνητικών εντολών, όπως για τη μετακίνηση των καθισμάτων και την αναδιαμόρφωση του εσωτερικού χώρου ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο παρακάτω video, η LG ξεναγεί στο Omnipod την Reah Keem, μια διάσημη Αμερικανή virtual influencer, που προσπαθεί να ανακαλύψει την πληθώρα των φουτουριστικών λειτουργιών του πρωτοτύπου.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε εδώ τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς
Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ