Λευκά Βέλη: Εντυπωσιακό βίντεο από το πρώτο δρομολόγιο των νέων τρένων

Πήραν έγκριση τα γρήγορα ελληνικά τρένα

Τα νέα, γρήγορα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μειώνουν τον χρόνο του ταξιδιού και παρέχουν πιο άνετες μετακινήσεις στο επιβατικό κοινό. Θυμηθείτε τις τιμές των εισιτηρίων.

Έπιασαν δουλειά τα «Λευκά Βέλη», τα νέα γρήγορα τρένα που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και αντίστροφα, επιτρέποντας στο επιβατικό κοινό να φτάσει ταχύτερα και με μεγαλύτερη άνεση στον προορισμό του.

Το παρθενικό εμπορικό δρομολόγιο των αμαξοστοιχιών ETR470, εκτελέστηκε την Κυριακή 15 Μαΐου, σηματοδοτώντας τα εγκαίνια μίας νέας εποχής για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και για τις εμπορικές μεταφορές.

Το πρώτο δρομολόγιο των νέων τρένων κατέγραψε drone, προσφέροντάς μας μερικές πολύ όμορφες εικόνες. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο κανάλι “Up Drones” στο Youtube και δείχνει την κίνηση της αμαξοστοιχίας σε ράγες που διασχίζουν ένα απαράμιλλης ομορφιάς πράσινο τοπίο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι με τα Λευκά Βέλη το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο σε λιγότερες από 4 ώρες, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των πολιτών από την πρωτεύουσα στη «νύφη του Θερμαϊκού).

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν 9 βαγόνια ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, 3 βαγόνια πρώτης θέσης (Α΄) και 5 οικονομικής (Β’). Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει 475 επιβάτες και, σύμφωνα με την εταιρεία, περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι, βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Λευκό Βέλος: Εντυπωσιακό βίντεο από το πρώτο δρομολόγιο των νέων τρένων
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τιμές κανονικού εισιτηρίου μιας διαδρομής είναι οι εξής:

- Α θέση -> 65 € Αθήνα-Θεσσαλονίκη / 48,6 € Αθήνα-Λάρισα / 25,4 € Θεσσαλονίκη-Λάρισα
- Β θέση -> 55 € Αθήνα-Θεσσαλονίκη / 41,5 € Αθήνα-Λάρισα / 22,1 € Θεσσαλονίκη-Λάρισα

Για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15/05/2022 έως και 03/06/2022 εφαρμόζεται έκπτωση 20%, με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής:

- Α θέση -> 52 € Αθήνα-Θεσσαλονίκη / 38,9 € Αθήνα-Λάρισα / 20,3 € Θεσσαλονίκη-Λάρισα
- Β θέση -> 44 € Αθήνα-Θεσσαλονίκη / 33,2 € Αθήνα-Λάρισα / 17,7 € Θεσσαλονίκη-Λάρισα

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ