Μια σπάνια Lancia Delta Integrale αξίας 200.000 ευρώ έγινε σμπαράλια

Lancia Delta Integrale

Τέσσερις τραυματίες και μια ολοκληρωτικά κατεστραμμένη Lancia Delta Integrale άφησε πίσω του ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο σημειώθηκε στη γειτονική Ιταλία.

Μια Lancia Delta Integrale στα χρώματα της Martini Racing αποτελεί παρελθόν μετά από ατύχημα στη γειτονική Ιταλία, το οποίο προκάλεσε την ολοκληρωτική καταστροφή της.

Η έκδοση παραγωγής του θρυλικού rally car συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ταπεινό Fiat 500X, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να υποστούν μη αναστρέψιμες ζημιές.

Η σφοδρή σύγκρουση προκάλεσε και τον ελαφρύ τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, για τον απεγκλωβισμό των οποίων απαιτήθηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Lancia Delta Integrale
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος είναι αποκαρδιωτικές και την ίδια στιγμή ενδεικτικές της προόδου που έχουν σημειώσει τις τελευταίες δεκαετίες τα αυτοκίνητα στον τομέα της παθητικής ασφάλειας.

Συγκρίνοντας την παραμόρφωση που έχει υποστεί ο θάλαμος επιβατών της Lancia Delta Integrale με τις φθορές που προκλήθηκαν στο Fiat 500X προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι το ταπεινό ιταλικό SUV κατάφερε να προστατεύσει αποτελεσματικότερα τους επιβάτες του, παρά τη σύγκρουσή του με έναν τετράτροχο θρύλο της δεκαετίας του 1990.

H Lancia Delta Integrale Martini 5 Evoluzione παράχθηκε σε μόλις 400 αντίτυπα και η σημερινή αξία της αγγίζει πλέον τα 200.000 ευρώ. Στην περίπτωση λοιπόν που η Lancia Delta Integrale του ατυχήματος είναι μία από τις 400 που έχουν παραχθεί, τότε δεν έχουμε να κάνουμε μόνον με ένα τραγικό συμβάν αλλά και με μια διόλου ευκαταφρόνητο απώλεια.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ