Πώς μια Lamborghini έσωσε μια ζωή ταξιδεύοντας με 300 χλμ./ώρα

Lamborghini Huracan Polizia

Τις πολύτιμες υπηρεσίες της προσέφερε για πολλοστή φορά η Lamborghini Huracan της ιταλικής αστυνομίας, η οποία συμμετείχε στη μεταφορά μοσχεύματος σε νοσοκομειακή μονάδα.

Η υπερβολική ταχύτητα μπορεί σε ορισμένες περιστάσεις να αποδειχθεί σωτήρια και η ιστορία στην οποία πρωταγωνιστεί η Lamborghini Huracan της ιταλικής αστυνομίας το αποδεικνύει με τον πιο τρανό τρόπο.

Το ιταλικό supercar, λοιπόν, στα χέρια των έμπειρων Carabinieri, συμμετείχε στη μεταφορά μοσχεύματος σε νοσοκομειακή μονάδα, ξεδιπλώνοντας στην ιταλική Autostrada το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της.

Lamborghini Huracan Polizia
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lamborghini Huracan κλήθηκε να διανύσει μια απόσταση 600 χιλιομέτρων στον μικρότερο δυνατό χρόνο αγγίζοντας ουκ ολίγες φορές την ταχύτητα των 300 χλμ./ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Lamborghini Huracan της ιταλικής αστυνομίας παρέλαβε το μόσχευμα από το Μιλάνο με τον τελικό προορισμό να βρίσκεται 600 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.

Θεωρείστε δεδομένο, λοιπόν, ότι οι Ιταλοί αστυνομικοί κινήθηκαν σταθερά πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας προφανώς για καλό σκοπό.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ