Το Lada Niva επιστρέφει στις βιτρίνες της Ρωσίας

Lada Niva

Το Lada Niva αναγεννιέται από τις στάχτες του επιστρέφοντας στη γραμμή παραγωγή στις 11 Ιουλίου.

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται το μακροβιότερο offroader του πλανήτη, το οποίο επιστρέφει στη γραμμή παραγωγής έχοντας ξεπεράσει την έλλειψη των ανταλλακτικών που προκάλεσε ο εμπορικός αποκλεισμός της Ρωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εσωτερικό της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η γραμμή παραγωγής του θρυλικού Lada Niva είναι έτοιμη να επανεκκινήσει, με σκοπό να φτάσει σε έναν ρυθμό κατασκευής 200 αυτοκινήτων ανά ημέρα.

Lada Niva
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περίπτωση, μάλιστα, που η επάρκεια ανταλλακτικών το επιτρέψει, τον Αύγουστο η γραμμής παραγωγής του Lada Niva θα ξεπεράσει σε ρυθμό τα 1.000 οχήματα ανά ημέρα, περιλαμβάνοντας σε αυτά τόσο τις τρίθυρες όσο και τις πεντάθυρες εκδόσεις του εμβληματικού offroader.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, η παραγωγή της AutoVaz δεν ξεπέρασε τα 7.000 αυτοκίνητα, διπλασιάζοντας την παραγωγή της σε σχέση με τον καταστροφικό Μάιο.

Lada Niva

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι ο ρωσικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών έχει θέσει το μεγαλύτερο ποσοστό του εργατικού δυναμικού της σε αργία, ενώ ορισμένοι εργαζόμενοι έχουν αποσπαστεί και μεταφερθεί σε γειτονικό εργοστάσιο παραγωγής πυροβόλων όπλων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ