Γιατί η Κυβέρνηση της Αργεντινής έστειλε… γράμμα στον Elon Musk

Elon Musk

Το λες και επιθετικό μάρκετινγκ την απόφαση της Κυβέρνησης στην Αργεντινής να υπενθυμίσει στον Elon Musk την… ύπαρξή της μέσω επιστολής.

Μια ασυνήθιστη κίνηση πραγματοποίησε η Κυβέρνηση της Αργεντινής και ειδικότερα του Υπουργείο Τουρισμού, απευθυνόμενο με ανοικτή επιστολή στον Elon Musk με σκοπό να του υπενθυμίσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας.

Για την ακρίβεια με την επιστολή του, ο Υπουργός Τουρισμού της Αργεντινής, καλεί τον Elon Musk να επισκεφθεί την Αργεντινή, εκμεταλλευόμενος την ιδιαίτερα ευνοϊκή ισοτιμία των ισχυρών νομισμάτων με εκείνη του πέσο.

Μάλιστα ο Elon Musk καλείται να εγκαταλείψει και το όραμα του διαστημικού τουρισμού, εστιάζοντας σε πιο γήινες καταστάσεις και πιο συγκεκριμένα στις επενδυτικές ευκαιρίες που μπορεί να κρύβει μια αγορά όπως αυτή της Αργεντινής και μια πρόθυμη να προβεί στις απαραίτητες διευκολύνσεις Κυβέρνηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Elon Musk

Η παράδοση, βέβαια, δεν είναι με το μέρος της Αργεντινής, καθώς η υπόσχεση του Elon Musk στο παρελθόν ότι τα μοντέλα της Tesla πρόκειται να διατεθούν στην εγχώρια αγορά δεν τηρήθηκε, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι η χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν βρίσκεται μέσα στα επιχειρηματικά ή προσωπικά πλάνα του Νοτιοαφρικανού ιδρυτή της Tesla.

πρόκειται να διατεθούν στην εγχώρια αγορά δεν τηρήθηκε, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι η χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν βρίσκεται μέσα στα επιχειρηματικά ή προσωπικά πλάνα του Νοτιοαφρικανού ιδρυτή της Tesla.

Ένας από τους βασικούς λόγους, πάντως, που τα μοντέλα της Tesla δεν προσφέρονται επισήμως στην Αργεντινή είναι το αδύναμο νόμισμα, το οποίο εκτοξεύει σε δυσθεώρητα υψηλά ποσά το κόστος αγοράς ακόμα και ενός Model 3.

Με την ελπίδα, λοιπόν, ότι ο Elon Musk θα εξετάσει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Αργεντινή, η τοπική Κυβέρνηση επέλεξε έναν πιο επιθετικό τρόπο… επικοινωνίας με τον ιθύνοντα νου της Tesla, o οποίος για την ώρα τουλάχιστον φαίνεται να σφυρίζει αδιάφορα αποφεύγοντας να σχολιάσει την κίνηση ακόμα και μέσα από το αγαπημένο του Twitter. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ