Κόντρα εγκαινίων στη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο –Η απίστευτη φιέστα των Τούρκων (video)

Ferrari Kawasaki

Μια πολύ εντυπωσιακή φιέστα ετοίμασαν οι Τούρκοι για τα χθεσινά εγκαίνια της γέφυρας «Τσανάκαλε 1915», φέρνοντας αντιμέτωπη τη γρηγορότερη Ferrari στην ιστορία με την γρηγορότερη μοτοσικλέτα παραγωγής.

H κόντρα των δύο εντυπωσιακών μηχανικών κατασκευών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, μια ημέρα πριν από τα χθεσινά εγκαίνια της μεγαλύτερης κρεμαστής γέφυρας στον πλανήτη, η οποία συνδέει την Ανατολική Θράκη με την Ανατολία παρακάμπτοντας την Κωνσταντινούπολη - Δείτε εδώ.

Πραγματοποιήθηκε για εορταστικούς φυσικά σκοπούς και θυμίζει το αντίστοιχο happening που είχε γίνει στην Ελλάδα το 2007, όταν ο Mark Webber με το μονοθέσιο της Red Bull F1 είχε περάσει τη γέφυρα του Ρίο-Αντίρριο.

Στην περίπτωση βέβαια των Τούρκων, αυτή τη φορά στη νέα τους γέφυρα βρέθηκαν δύο πολλοί σημαντικοί αθλητές, ο Kenan Sofuoglu, ο πιο πετυχημένος αναβάτης στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supersport και εκλεγμένος πλέον βουλευτής, αλλά και ο νεόκοπος Πρωταθλητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike, ο Toprak Razgatlıoglu.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ferrari Kawasaki

Ο Sofuoglu βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Kawasaki HR2, της γρηγορότερης μοτοσικλέτας παραγωγής, ενώ ο Razgatlıoglu οδήγησε στο όριό της πάνω στη γέφυρα τη Ferrari SF90, τη γρηγορότερη Ferrari όλων των εποχών.

Οι δύο οδηγοί διέσχισαν τη γέφυρα θέλοντας να δώσουν μήνυμα ενότητας και να τονίσουν τη σημασία του νέου έργου που ενώνει τις δύο πλευρές της Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω στο video την κόντρα της Ferrari με την Kawasaki:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ