Το κόλπο των Ιαπώνων που θα σε κάνει να ξεχάσεις το air condition

Air Condition

Αλήθεια πόσοι τρόποι υπάρχουν για να κρυώσει γρήγορα η καμπίνα ενός αυτοκινήτου; Όσοι και αν είναι οι Ιάπωνες... βάζουν τον πήχη ψηλά με τον δικό τους ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες στην καμπίνα ενός αυτοκινήτου είναι ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και απαιτούν από τον οδηγό να δράσει άμεσα και με συγκεκρμένο τρόπο για την αντιμετώπισή τους.

Οι υψηλές θερμοκρασίες εντός του αυτοκινήτου προκαλούν τουλάχιστον δυσφορία, ενώ μπορεί να αποδειχθούν ακόμη και επικίνδυνες για τον οδηγό αλλά και τους επιβαίνοντες και κατά συνέπεια και για την οδική ασφάλεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρόποι για να αντιμετωπίσει κανείς με επιτυχία την αυξημένη θερμοκρασία στην καμπίνα ενός αυτοκινήτου υπάρχουν πολλοί με πρώτο και καλύτερο το ίδιο το air condition, το οποίο και είναι και το πλέον απαραίτητο στοιχείο εξοπλισμού για την γρήγορη ρύθμιση της θερμοκρασίας σε ιδανικά επίπεδα κατά την οδήγηση.

Οι Ιάπωνες ωστόσο έχουν βρει το δικό του ιδιατερο... τρικ, το οποίο μάλλον μόνο στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα μπορούσε να «εφευρεθεί».

Σε ένα video που μας έρχεται από την δεκαετία του 1990 οι Ιάπωνες παρουσιάζουν τον καλύτερο γι' αυτούς τρικ για να κρυώσει γρήγορα η καμπίνα ενός αυτοκινήτου κάτι που κάνουν μάλιστα με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο.

Εξηγώντας και με επιστομονικό τρόπο το πώς λειτουργεί το τρικ οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν επί της ουσίας την πόρτα του συνοδηγού ως ένα είδος βεντάλιας κατεβάζοντας παράλληλα το παράθυρο του οδηγού που βρίσκεται στην άλλη πλευρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι και αγνοώντας ολοκληρωτικά το γεγονός ότι από το ανοιχτό παράθυρο θα δραπετεύσει ούτως ή άλλως ο αέρας που βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στην καμπίνα και είναι πιο θερμός από εκείνον του περιβάλλοντος, ανοιγοκλείνουν την πόρτα του συνοδηγού πολλές φορές για να «σπρώξουν» τον αέρα από το παράθυρο του οδηγού και να επισπεύσουν την διαδικασία.

Για τον σωστό και πλέον αποδοτικό τρόπο να μειώσετε γρήγορα τα επίπεδα θερμοκρασίας στην καμπίνα ενός αυτοκινήτου χωρίς να χρειαστεί να μετατρέψετε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας σε βεντάλιες ακολουθήστε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο. Εκτός και αν θέλετε να γίνετε και εσείς viral!

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ