Χολιγουντιανή κλοπή 4 Mustang Shelby GT500 από το εργοστάσιο της Ford

Ford Mustang Shelby GT500

Λίγες ημέρες νωρίτερα μία Mustang όρμησε από τα έγκατα του εργοστασίου του Ντιτρόιτ, σπάζοντας μια πύλη για να βγουν τρεις ακόμη κλεμμένες Shelby GT500 σε μια κινηματογραφική ληστεία αυτοκινήτων.

Το εργοστάσιο του Flat Rock, όπου κατασκευάζονται οι Mustang, βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα έξω από το Ντιτρόιτ, στο διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο I-75. Σε ένα από τα γαλήνια αλλά κρύα βράδια αυτού του Δεκεμβρίου, όμως, έλαβε χώρα μια ληστεία που θύμιζε την ταινία «Gone in 60 Seconds».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τέσσερις τυχοδιώκτες βγήκαν με τις κλεμμένες Mustang -και μάλιστα αντίτυπα της κορυφαίας Shelby GT500, απόδοσης 760 ίππων- από μια πύλη ασφαλείας, την οποία έσπασε η πρώτη από αυτές, και κατευθύνθηκαν προς τον αυτοκινητόδρομο Ι-75.

Περίπου 15 χιλιόμετρα παραπέρα δύο από τις κλεμμένες Mustang βρέθηκαν παρατημένες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης που έσπασε την πύλη. Προφανώς η δεύτερη δεν μπορούσε να διαφύγει με τη βαριά ζημιά του ρύγχους. Για την πρώτη, η εύλογη απορία πιθανώς εξηγείται από την έλλειψη καυσίμων, διότι συνήθως τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στα εργοστάσια δεν έχουν παρά ελάχιστο καύσιμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άλλες δύο Mustang δεν βρέθηκαν, και η αστυνομία του Ντιτρόιτ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν ακόμη ύποπτοι - καθώς, παραδόξως, δεν υπάρχει υλικό από κάμερες από το σημείο του εργοστασίου όπου σημειώθηκε η ληστεία.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ