Κινητό πλυντήριο αυτοκινήτων έβαλε φωτιά σε ολόκληρο υπόγειο γκαράζ

Kinito plintirio 1

Ο Κορεάτης ιδιοκτήτης του κινητού πλυντηρίου αυτοκινήτων καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση και έφαγε πρόστιμο 73.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του κινητού πλυντηρίου αυτοκινήτων στην Κορέα άναψε τσιγάρο στο λάθος μέρος και τη λάθος στιγμή, και βρέθηκε να αντιμετωπίζει κατηγορίες για μία μεγάλη καταστροφή.

Πιο αναλυτικά, τα Μ.Μ.Ε. στην Κορέα ανέφεραν ότι το κινητό πλυντήριο αυτοκινήτων προκάλεσε μεγάλη ζημιά σε κλειστό γκαράζ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν εκατοντάδες οχήματα. Το συμβάν έγινε πριν ένα χρόνο, αλλά αυτές τις μέρες μάθαμε την ποινή που επιβλήθηκε στον ελ. επαγγελματία.

Kinito plintirio 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομα του 31χρονου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών στο επαγγελματικό του βαν υπήρχε μία «κουλούρα» υγραερίου (LPG) που την χρησιμοποιούσε για την παραγωγή ατμού υψηλής πίεσης για το πλύσιμο των αυτοκινήτων.

Το κινητό πλυντήριο αυτοκινήτων βρισκόταν για εργασία σε ένα υπόγειο γκαράζ πολυτελούς πολυκατοικίας, όταν ο υπάλληλος άναψε ένα τσιγάρο χωρίς να προσέξει ότι η βαλβίδα της κουλούρας υγραερίου ήταν ανοιχτή. Με αυτό τον τρόπο προκάλεσε φωτιά στο αυτοκίνητό του, η οποία όμως λόγω της διαρροής στην ατμόσφαιρα, δημιούργησε φωτιά που επεκτάθηκε σε όλο τον υπόγειο όροφο. Η φωτιά προκάλεσε ζημιές άνω των 3 εκ. δολαρίων στο κτήριο και σε περισσότερα από 600 αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων 100 Mercedes-Benz και 70 ακόμα πολυτελών αυτοκινήτων.

Kinito plintirio 3

Ο απρόσεχτος υπάλληλος, καταδικάστηκε για εμπρησμό και θα πληρώσει μόνο 73.000 δολάρια από το σύνολο της ζημιάς. Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης δεν γνώριζε ότι η φιάλη υγραερίου ήταν ανοιχτή και είχε διαρροή, και δηλώνει μετανιωμένος που προκάλεσε αυτή τη σοβαρή ζημιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δικαστής έκρινε ότι ο υπάλληλος είναι άμεσα υπεύθυνος για την φωτιά που προκλήθηκε καθώς και για το γεγονός ότι δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές του αφεντικού του να μπει στο υπόγειο γκαράζ με κλειστή την παροχή υγραερίου.

Το μόνο ελαφρυντικό που του καταλόγισε το δικαστήριο είναι το γεγονός ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, πλην του ιδίου φυσικά που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ