Νέο ατύχημα με Ferrari - Καταστράφηκε έπειτα από κόντρα (+video)

Ferrari 812 Superfast τροχαίο ατύχημα Ισραήλ 2022

Μια επικίνδυνη κόντρα σε αυτοκινητόδρομο στο Ισραήλ, ανάμεσα σε ένα Seat Leon και μια Ferrari 812 Superfast κατέληξε σε ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα.

Μία ακόμη «καυτή» καταδίωξη καταλήγει σε τροχαίο ατύχημα και αποτελεί ένα ακόμη αποδεικτικό «στοιχείο» του γιατί οι όποιες κόντρες πρέπει να γίνονται μόνο σε περιβάλλον πίστας.

Το ατύχημα έγινε την πιο… ακατάλληλη στιγμή αναφορικά με την καταγραφή του από την κάμερα του αυτοκινήτου που κινείται στην αριστερή λωρίδα. Με την Ferrari 812 Superfast να προπορεύεται και να ακολουθείται στενά από ένα Leon Cupra, τα δύο αυτοκίνητα κινούνται με υπερβολική ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα.

Έπειτα, για να αποφύγουν ένα φορτηγό που βρισκόταν μπροστά τους μετακινούνται αστραπιαία στη μεσαία και έπειτα στην αριστερή λωρίδα του ισραηλινού αυτοκινητόδρομου και τότε είναι που τα δύο αυτοκίνητα έρχονται σε επαφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί, στο οδόστρωμα φαίνονται δύο διπλά ίχνη ελαστικών να συγκλίνουν και να "διασταυρώνονται", κάτι που σημαίνει ότι, εφόσον ανήκουν στη Ferrari και το Leon, τότε τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ίσως στην προσπάθεια τους να αποφύγουν ένα ακόμη αυτοκίνητο που κινούνται εκείνη την ώρα νόμιμα με τον οδηγό του να έχει ανάψει φλας και να προσπαθεί να μετακινηθεί από την αριστερή στη μεσαία λωρίδα.

Ferrari 812 Superfast τροχαίο ατύχημα Ισραήλ 2022

Λογικά έπειτα από τη σύγκρουση και τον πανικό που επικράτησε για τον οδηγό του Leon, το hatchback της ισπανικής εταιρείας είχε επαφή με το διαχωριστικό στηθαίο.

Αυτή η δεύτερη σύγκρουση, που έγινε με μεγαλύτερη σφοδρότητα από την πρώτη (στο video διακρίνεται και ένας... αδέσποτος τροχός) προκάλεσε λογικά μεγάλη ζημιά στην περιοχή του κινητήρα του Leon και στις σωληνώσεις του κυκλώματος καυσίμου με αποτέλεσμα να σημειωθεί η σχετικά μεγάλης έντασης αλλά, ευτυχώς, στιγμιαία έκρηξη που δεν πήρε περαιτέρω διαστάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οδηγός του οχήματος με την κάμερα, προσπερνά έπειτα τη Ferrari που έχει σταματήσει στην άκρη του δρόμου, με τον οδηγό της να βρίσκεται εμφανώς σε απόγνωση και να περπατά στη μέση του αυτοκινητόδρομου!

Εκτός από την απώλεια του προφυλακτήρα νωρίτερα, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, αν και ξεκόλλησε από το supercar της εταιρείας από το Maranello, η 812 Superfast έχει υποστεί και ζημιές και στο δεξί εμπρός φτερό (αρχική φωτογραφία)και δεν αποκλείεται τα δύο αυτοκίνητα να είχαν επαφή και σε αυτό το σημείο.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ