Το ελληνικό Kerabos SUV βρήκε τον -Ιταλό- «δάσκαλό» του

ICKX K2

Στις… διθυραμβικές αναφορές στο «πρώτο» ελληνικό SUV, οι Ιταλοί απαντούν με ένα εξαιρετικά στιλάτο offroader.

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα η μετασκευή ενός smart «βαφτίστηκε» ως το πρώτο ελληνικό SUV, στη γειτονική Ιταλία επέλεξαν έναν διαφορετικό τρόπο ώστε να υλοποιήσουν ένα ανάλογο project.

Ο λόγος για το νέο offroader της άγνωστης στους περισσότερους από εμάς DR Automobiles, η οποία πρόκειται να λανσάρει μέσα στο επόμενο διάστημα στην ιταλική αγορά μια νέα φίρμα, υπό τη σκέπη της οποία θα τοποθετηθεί το εντυπωσιακό Ickx K2.

To Κ2 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από λίγα εικοσιτετράωρα θυμίζοντας σε αρκετά σημεία το Jeep Wrangler.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ickx k2

Όχι μόνον ο σχεδιασμός αλλά και οι εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος παραπέμπει στο εμβληματικό Jeep, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το Ickx K2 δεν διαθέτει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Στο επιβλητικό ανάστημα του ιταλικού… Kerabos, συνηγορούν και οι προδιαγραφές του, μιας και κάτω από το καπό του θα τοποθετούνται ένας δίλιτρος κινητήρας diesel απόδοσης 162 ίππων και ένας κινητήρας διπλού καυσίμου (βενζίνη/υγραερίου) με απόδοση 260 ίππους.

Ickx k2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά στο σύστημα μετάδοσης, το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα συνδέεται και με τους δύο άξονες μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου κεντρικού διαφορικού, ωστόσο, τη δυνατότητα κλειδώματος θα έχει και το διαφορικό των πίσω τροχών.

Αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς και την απόσταση των 22 εκατοστών από το έδαφος, τότε αντιλαμβάνεται την ικανότητα του Ickx K2 να κινείται μακριά από την άσφαλτο.

Φυσικά, το ιταλικό SUV δεν θα μπορούσε να προσφέρεται στην τιμή… ευκαιρίας του Kerabos SUV των 27.000 ευρώ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να το τοποθετούν στην περιοχή των 50.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ