Καρέκλα γραφείου με υδρόψυξη από την BMW

BMW karekla grafeiou

Το απόλυτο gadget για φανατικούς gamers δημιούργησε η BMW, σε συνεργασία με την Rivalworks, σχεδιάζοντας μια καρέκλα γραφείου με σύστημα ψύξης, αισθητήρες και ηλεκτρομηχανικούς μηχανισμούς.

Για τους περισσότερους αποτελεί μια καλοσχεδιασμένη καρέκλα γραφείου, για εκείνους βέβαια που το gaming συνιστά μια πολύ σοβαρή υπόθεση, το νέο δημιούργημα της BMW αυτομάτως μετατρέπεται στο απόλυτο gadget.

BMW karekla grafeiou
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με σύστημα υδρόψυξης, περισσότερους από 30 αισθητήρες και ηλεκτρομηχανικούς μηχανισμούς που αναλαμβάνουν να προσαρμόσουν τις επιφάνειές της στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη, η Rival Rig, η οποία δημιουργήθηκε από την BMW σε συνεργασία με την Rivalworks, δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς στον χώρο του gaming.

H high-tech καρέκλα της BMW δημιουργήθηκε με σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη άνεση και την καλύτερη δυνατή στήριξη του σώματος εκείνων που περνούν ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους, κυνηγώντας το απόλυτο ρεκόρ.

BMW karekla grafeiou

Άλλωστε όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που ασχολούνται σχεδόν… επαγγελματικά με τα e sports, αφιερώνοντας κόπο και προσπάθεια ώστε να βελτιωθούν και να βρεθούν στην ελίτ των video gamers.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό αν η συγκεκριμένη καρέκλα πρόκειται να περάσει στη γραμμή παραγωγής, αποκαλύπτει την τάση των παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους ή αν προτιμάτε να τις προσαρμόσουν στη νέα, ψηφιακή εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ