Ήρωας αστυνομικός έκοψε κλήση σε υπεραυτοκίνητα

Supercars

Πιστός στο καθήκον του, ο αστυνομικός δεν δίστασε να μοιράσει κλήσεις σε μια… ντουζίνα supercars τα οποία στάθμευαν παράνομα μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες τουλάχιστον επτά supercars τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από την πόρτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην καρδιά του Λονδίνου.

Κι αυτό γιατί οι τοπικές αρχές δεν φάνηκαν να συγκινούνται από την… εξωτικότητα των εμβληματικών τετράτροχων, βεβαιώνοντας χωρίς τον παραμικρό δισταγμό την παράβαση της παράνομης στάθμευσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ των υπεραυτοκινήτων που καταλάμβαναν παρανόμως τμήμα του οδοστρώματος ήταν και μια Bugatti Chiron αξίας 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, όπως και μία από τις 499 που μπήκαν στην παραγωγή Ferrari 458 Speciale.

Φυσικά η Lamborghini δεν θα μπορούσε από το να μην εκπροσωπείται στη συγκεκριμένη συνάντηση, με την πορτοκαλί Murcielago να κλέβει, ως συνήθως, τις εντυπώσεις.

Παρά τον ζήλο τον οποίο επέδειξε το αστυνομικό όργανο, υπενθυμίζοντας ότι στη Μ. Βρετανία οι νόμοι ισχύουν για όλους και εφαρμόζονται ανεξαρτήτως της οικονομικής επιφάνειας εκείνων παραβαίνουν, το πρόστιμο των σχεδόν 140 ευρώ για την παράνομη στάθμευση δεν πρόκειται να χάλασε τη… διάθεση ή να διατάραξε τον οικογενειακό προϋπολογισμό των ιδιοκτητών των επτά εντυπωσιακών supercars.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ