Ρετρό και ηλεκτρικό με μόλις 10.000 ευρώ -Το αυτοκίνητο που παραγγέλνεις και έρχεται σπίτι σου

Το ηλεκτρικό κινέζικο αυτοκίνητο των 10.000 ευρώ που έρχεται σπίτι σου

Με νοσταλγική σχεδίαση απευθείας από τη δεκαετία του '20, αυτό το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο έρχεται στην πόρτα σας «ταξιδεύει» με μηδενικούς ρύπους.

Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο παράγεται στην επαρχία Henan της Κίνας από τη εταιρεία Χuchang Hengyisheng Commercial, η οποία κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα προϊόντων: από… κάρα με παραμυθένια αισθητική, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλων έως και μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το μοντέλο της κινέζικης εταιρείας με την κλασική σχεδίαση μπορεί να το αποκτήσει κανείς μέσω της πλατφόρμας Alibaba με την τιμή του να ξεκινάει από τα μόλις 10.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κινέζικο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει μήκος 3,9 μέτρα με το πλάτος του να φτάνει στο 1,7 μέτρο και το ύψος, λόγω του μεγάλου σε διαστάσεις παρμπρίζ στο 1,8 μέτρο.

Ο μικρός ηλεκτρικός κινητήρας που έχει κάτω από το καπό του δεν προσφέρει επιδόσεις που θα σας βγάλουν με ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο αφού η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα μόλις 25-30 χλμ./ώρα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Η μπαταρία που τροφοδοτεί το ηλεκτρικό μοτέρ δεν ακολουθεί τις τάσεις στην αγορά αφού είναι μολύβδου στα 72V και 100Α. Η κινέζικη εταιρεία αναφέρει ότι με αυτήν τη μπαταρία η αυτονομία μπορεί να φτάσει έως και τα 80-100 χλμ. με μία φόρτιση. Για την φόρτισή της απαιτούνται οχτώ με 10 ώρες σύμφωνα με τους Κινέζους, οι οποίοι ωστόσο δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο φόρτισής της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ζυγίζει πάνω από μισό τόνο και μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε άτομα. Παράλληλα η εταιρεία δίνει και τη δυνατότητα εξατομίκευσης τόσο για την καμπίνα που έρχεται στάνταρ με δερμάτινη επένδυση όσο και για την εμφάνιση.

Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει δυνατότητα παράδοσης μέσα σε ένα περίπου μήνα από την ημερομηνία που θα λάβει την σχετική ειδοποίηση και αναφέρει ότι το μοντέλο της είναι ιδανικό ως αμαξίδιο για γήπεδα γκολφ, ως μέσο για περιήγηση σε τουριστικά μέρη αλλά και σαν όχημα μεταφοράς προσώπων σε μεγάλα ξενοδοχεία. Γιατί όχι θα προσθέσουμε εμείς και ως μέσο μετακίνησης στα κέντρα των μεγαλουπόλεων;

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ