Ηλεκτρικό ποδήλατο με ενσωματωμένο φούρνο για delivery πίτσας

ebike pizza

Τα ηλεκτρικά πατίνια, scooter και ποδήλατα έχουν… «επιστρατευθεί» τα τελευταία χρόνια και από τις εταιρείες διανομής τροφίμων στα σπίτια μας, έχοντας γίνει μόδα σε πολλές χώρες του κόσμου.

Πλέον παραγγέλνεις φαγητό μέσω εφαρμογής από κινητά και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι απλά να περιμένεις να σου χτυπήσουν το κουδούνι. Όμως και σε ποιον δεν έχει τύχει η λαχταριστή σου πίτσα να φτάσει κρύα και να χρειάζεται να τη ζεστάνεις εκ νέου; Σίγουρα σε όλους.

ebike pizza b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει στο μέλλον, η πασίγνωστη εταιρεία Dominos. Και για αυτό το λόγο παρουσιάζει το νέο της ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο φούρνο και ονομάζεται dxb. Το συγκεκριμένο eBike μπορεί να μοιάζει όπως σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, αλλά όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, διαφέρει σε κάτι.

Στο θάλαμο του πίσω μέρους, που έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την πίτσα ζεστή στους 68 βαθμούς, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Μάλιστα χρησιμοποιεί και ανεμιστήρα για να διώχνει την υγρασία προς τα έξω. Όμως το πιο εντυπωσιακό από όλα, είναι κατά την γνώμη μας το εξής.

ebike pizza c

Μέσα σε αυτόν το φούρνο υπάρχουν κρυμμένα αμορτισέρ, ώστε να μειώνουν τις δυνάμεις G έως 67%! Έτσι εκτός από ζεστή, η Dominos εγγυάται πως θα παραλάβετε την αγαπημένη σας πίτσα με όλα τα υλικά πάνω της… αυτούσια, όσα πεζοδρόμια και αν «καβαλήσει» ο χειριστής του ποδηλάτου. Όσες ανηφόρες, κατηφόρες και στροφές συναντήσει στη διαδρομή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον γνωρίζουμε πως οι τροχοί του eBike είναι 20 ιντσών και συνδυάζονται με ελαστικά δρόμου, γιατί από εκεί και πέρα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες. Ούτε η τιμή του.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ