Ηλεκτρικό ποδήλατο από τα Lidl -Πόσο κοστίζει το πιο φθηνό

Zundapp Bike lidl

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αυξάνουν συνεχώς τη δημοφιλία τους, ενώ έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και στους προϊοντικούς καταλόγους των σούπερ μάρκετ.

Συνεχώς έδαφος κερδίζουν τα e-bikes, τα οποία διατηρούν όλα τα πλεονεκτήματα ενός συμβατικού ποδηλάτου, την ίδια ώρα που διασφαλίζουν ότι ο αναβάτης θα φτάσει στον προορισμό του δίχως να κουραστεί και να ιδρώσει.

Δεδομένης της αύξησης της ζήτησης για αυτό το σχετικά νέο μέσο μικροκινητικότητας, τα σημεία πώλησης e-bikes συνεχώς πληθαίνουν. Στο «παιχνίδι», μάλιστα, έχουν εισέλθει και κάποια καταστήματα, στα οποία μέχρι πρότινος ουδείς πίστευε ότι θα μπορούσε να βρει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

ηλεκτρικό ποδήλατο από Lidl
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, η οποία έχει εμπλουτίσει τα προϊοντικά φυλλάδιά της με κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δίκυκλες προτάσεις.

Ανάμεσά τους ένα ηλεκτρικό ποδήλατο της ιστορικής γερμανικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών Zündapp η οποία το 1984 είχε χρεοκοπήσει, αλλά εδώ και λίγα χρόνια έχει κάνει δυναμικό comeback με νέα προϊόντα.

Πρόκειται για το ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης με την κωδική ονομασία “ Z505” το οποίο προσφέρεται σε διάφορα καταστήματα της εταιρείας Lidl σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμή που είναι αρκετά μικρότερη των 1.000 ευρώ. Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν με μόλις 866 ευρώ, επωφελούμενοι από μια έκπτωση που αγγίζει το 50% (αρχ. τιμή=1.649 ευρώ).

ηλεκτρικό ποδήλατο από Lidl

Εκτός από την δύναμη που ασκεί ο ποδηλάτης στα πεντάλ, ένας κινητήρας 250 W που είναι ενσωματωμένος στην πλήμνη του πίσω τροχού υποστηρίζει την κίνηση και επιταχύνει το e-bike έως και τα 25 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, φέρει μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 374 Wh που εξασφαλίζει αυτονομία κίνησης μεταξύ 30 και 115 χλμ., ανάλογα με την υποβοήθηση που προσφέρεται από το ηλεκτρικό σύστημα.

Ο χειρισμός πολλών εκ των λειτουργιών του ποδηλάτου (σ.σ. έχει 6 ταχύτητες) γίνεται μέσω ενός «πίνακα οργάνων», ο οποίος είναι στερεωμένος δίπλα στην αριστερή χειρολαβή του ποδηλάτου, γεγονός που επιτρέπει στον αναβάτη να προαβαίνει στις απαραίτητες ρυθμίσεις δίχως να απομακρύνει το χέρι του από τιμόνι.

ηλεκτρικό ποδήλατο από Lidl

Μέσω του πίνακα οργάνων ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 επίπεδα υποστήριξης, ενώ στην οθόνη που ενσωματώνεται εμφανίζεται το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το Zundapp Z505 έχει 6 ταχύτητες, συστήνεται σε αναβάτες ύψους μεταξύ 1,60 μ. και 1,85 μ., ενώ χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους του αλουμινένιου σκελετού του το ποδήλατο έχει πάντα την ιδανική ισορροπία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ηλεκτρικό ποδήλατο από Lidl

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ