Το ηλεκτρικό GMC Hummer EV απέκτησε και έκδοση τροχόσπιτου

GMC Hummer Earth Cruiser

Η εταιρεία EarthCruiser παρουσίασε την adventure μετατροπή του νέου ηλεκτρικού GMC Hummer, με προσθήκες για τη διανυκτέρευση του πουθενά και αυτονομία ρεύματος έως και επτά ημερών.

Η EarthCruiser είναι μια αμερικανική εταιρεία που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους εκδρομικές μετατροπές αυτοκινήτων σε Campers, και το αμιγώς ηλεκτρικό GMC Hummer EarthCruiser είναι η πιο πρόσφατη πρότασή της - συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία με μια σειρά από ανέσεις εντός και εκτός δρόμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον πυρήνα της μετατροπής αυτής βρίσκεται η έμφαση στη βιωσιμότητα και στην αυτονομία λειτουργίας χωρίς παροχή ρεύματος. Η τροποποίηση της EarthCruiser ξεκινά με την τοποθέτηση της ανθρακονημάτινης κατασκευής στην οροφή του Hummer για τη διανυκτέρευση των επιβατών.

Η οροφή αυτή είναι ενσωματωμένη στο αμάξωμα του θηριώδους αμερικανικού SUV, και διαθέτει φωτοβολταϊκά panels 605 watt που αντλούν την ενέργεια του ήλιου και την αποθηκεύουν σε μπαταρία λιθίου 6,0 kWh.

Η ηλεκτρική αυτή ενέργεια προσφέρει ηλεκτρισμό για έως και επτά ημέρες για τη λειτουργία βασικών συσκευών της καμπίνας, όπως του ψυγείου, επιτρέποντας τις περιπλανήσεις εκτός δρόμου και μακριά από οποιαδήποτε παροχή ρεύματος.

Το εσωτερικό της κατασκευής που τοποθετείται πάνω στο αμάξωμα του Hummer είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη λειτουργικότητα. Διαθέτει μικροσυσκευές για την εκδρομική χρήση, εγκατάσταση για ντους, παροχές ρεύματος, μικρούς αποθηκευτικούς χώρους και ακόμα και τουαλέτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κρεβάτι στο εσωτερικό της είναι κανονικού μεγέθους, ενώ οι λειτουργίες του εσωτερικού -όπως η ένταση του φωτισμού στην καμπίνα και των εξωτερικών LED προβολέων που φωτίζουν το σημείο της κατασκήνωσης- ελέγχονται από μια ψηφιακή οθόνης αφής 7,0 ιντσών.

Άλλες προσθήκες της μετατροπής αυτής είναι η δεξαμενή φρέσκου νερού χωρητικότητας περίπου 55 λίτρων, μια δεύτερη δεξαμενή νερού 28 λίτρων, πολλές εξωτερικές θήκες αποθήκευσης αντικειμένων, ο ενσωματωμένος βραστήρας νερού 12V και πολλές ακόμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το GMC Hummer EarthCruiser έκανε την πρεμιέρα του στην έκθεση Overland Expo Mountain West στο Colorado των ΗΠΑ αυτές τις μέρες, και θα διατίθεται ως πακέτο μετατροπής στους ιδιοκτήτες του Hummer EV από το 2024 μέσω του δικτύου της EarthCruiser στην Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ