Απίστευτοι Ισπανοί- Αγόρασαν ηλεκτρικά περιπολικά και δεν μπορούν να τα φορτίσουν

Ηλεκτρικά περιπολικά

Περισσότερα από 200 ηλεκτροκίνητα περιπολικά παρέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Ισπανίας, χωρίς ωστόσο να φροντίσουν για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών φόρτισης.

Σε αδιέξοδο έχουν βρεθεί οι αστυνομικές αρχές της Ισπανίας μετά την πανηγυρική υποδοχή 200 και πλέον ηλεκτροκίνητων περιπολικών οχημάτων.

Τα περιπολικά παρελήφθησαν με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών της Ισπανίας, ώστε οι αστυνομικές αρχές που είναι επιφορτισμένες με το έργο της επιτήρησης των μεγάλων αστικών κέντρων να αποκτήσουν φιλικά προς περιβάλλον οχήματα.

Ο διαγωνισμός προχώρησε με γοργούς ρυθμούς και περισσότερα από 200 ηλεκτρικά οχήματα ντύθηκαν στα χρώματα της ισπανικής αστυνομίας με σκοπό να αναλάβουν άμεσα υπηρεσία στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ηλεκτρικά περιπολικά

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνέβη ποτέ, όχι γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν ήταν έτοιμα να αναλάβουν δράση και να βγουν στους δρόμους των μεγαλύτερων αστικών κέντρων της Ισπανίας αλλά γιατί ουδείς ασχολήθηκε με το πώς τα συγκεκριμένα οχήματα θα φορτίζουν.

Απουσία, λοιπόν, των απαραίτητων υποδομών φόρτισης, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα παραμένουν ακινητοποιημένα, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα καθώς, το χρονικό περιθώριο που έχει δοθεί στην ανάδοχο εταιρεία για την εγκατάσταση των φορτιστών ολοκληρώνεται το φθινόπωρο.

Ηλεκτρικά περιπολικά
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά τα ηλεκτροκίνητα περιπολικά, πρόκειται για Nissan Leaf στις εκδόσεις των 150 και των 218 ίππων και αυτονομία που στην πρώτη περίπτωση δεν ξεπερνά τα 270 χιλιόμετρα ενώ στη δεύτερη αγγίζει τα 358.

Το κόστος της προμήθειας των ηλεκτροκίνητων περιπολικών των αστυνομικών αρχών της Ισπανίας έφτασε τα 7,9 εκατομμύρια ευρώ, αποτελώντας μέρος ενός ολιστικού προγράμματος ανανέωσης των οχημάτων της ισπανικής αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ