Ιδού το χαμηλότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (video)

fiat-panda-mini

Ένα πραγματικά μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας...

Μια ιταλική ομάδα από το κανάλι «Carmagheddon» στο YouTube πέτυχε ένα τεχνικό επίτευγμα που είναι αρκετά ασυνήθιστο που αφορά στην κατασκευή του χαμηλότερου αυτοκινήτου στον κόσμο!

Πρόκειται για ένα τροποποιημένο Fiat Panda το οποίο όπως φαίνεται αψηφά τους νόμους και τις συμβάσεις καθώς βρίσκεται μόλις… 2,5 εκατοστά από το έδαφος! Αν και μπορεί να φαίνεται απίθανο, αυτό το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα λειτουργεί και προκαλεί σάλο στο Διαδίκτυο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη γενιά του Fiat Panda επιλέχθηκε ως βάση για αυτό το τολμηρό έργο λόγω της ελαφρότητας και της αντοχής του.

Οι ειδικοί του Carmagheddon έκαναν δραστικές αλλαγές στο αυτοκίνητο μετατρέποντάς το σε μια ριζικά διαφορετική δημιουργία.

Για να επιτευχθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση του χαμηλότερου αυτοκινήτου στον κόσμο, επινοήθηκαν αρκετές διαφοροποιήσεις διατηρώντας ωστόσο τη βασική του δομή του γνωστού αυτοκινήτου.

Πρόκληση για τον οδηγό

Η οδήγηση αυτού του τροποποιημένου Fiat Panda δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο οδηγός πρέπει να ξαπλώσει σχεδόν εντελώς και η όρασή του εμποδίζεται. Επομένως, η οδήγηση είναι δυνατή μόνο χάρη σε μια κάμερα GoPro που μεταδίδει εξωτερικές εικόνες στον οδηγό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζει, αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δρόμο, αν και οι μη ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι μπορούν να κάνουν την εμπειρία λιγότερο ευχάριστη λόγω της έκθεσης του οδηγού σε διάφορα εξωτερικά στοιχεία.

Δείτε το video με το πιο χαμηλό αυτοκίνητο στον κόσμο:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ