Μεταχειρισμένο από Βουλγαρία σε τιμή «ευκαιρίας» -Με σχεδόν 300.000 χιλιόμετρα το πουλούσαν για «καινούργιο»

Gyrismena xiliometra 1

Αντί για 143.000 χλμ. το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αποκαλύπτεται ότι το 2023 είχε διανύσει πάνω από 284.000 χλμ.

Ένα ακόμη video από μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της Alfa Romeo που πωλείται στη Βουλγαρία το οποίο βέβαια αποδεικνύεται ότι δεν έχει διανύσει τα χιλιόμετρα που αναγράφει το κοντέρ του και ο πωλητής αλλά οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του έχει διανύσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον χιλιόμετρα!

Οι καταναλωτές λοιπόν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ξεχνούν πριν προβούν στην αγορά οποιαδήποτε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου να επισκεφθούν κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ώστε να αποκαλυφθεί το ιστορικό της συντήρησης αν έχει και βέβαια τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Το video το δημοσίευσε ο γνωστός στο Carandmotor.gr τεχνικός εξουσιοδοτημένου συνεργείου που έχει το λογότυπο «Carhacker_gr» και βέβαια μας έχει δώσει την άδεια την αναπαραγωγής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αρχή του video ο «Carhacker_gr» ξεκαθαρίζει ότι το αυτοκίνητο αφορά σε μία πετρελαιοκίνητη Alfa Romeo Giulia από την Βουλγαρία με 143.000 χιλιόμετρα η οποία πωλείται έναντι 18.850 ευρώ!

Με την βοήθεια των ηλεκτρικών συστημάτων ο τεχνικός αναγράφει τον αριθμό πλαισίου του ιταλικού μοντέλου και αμέσως αποκαλύπτεται το ιστορικό συντήρησης του οχήματος όποτε επισκέπτονταν κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται και στο video το τελευταίο service στην Alfa Romeo Giulia πραγματοποιήθηκε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο στις αρχές Μαρτίου 2020 όποτε και είχε διανύσει πάνω από 242.000 χιλιόμετρα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα βέβαια μετά από σχεδόν 4 χρόνια πόσα επιπλέον χιλιόμετρα έχει διανύσει η συγκεκριμένη Alfa Romeo Giulia από την Βουλγαρία κανείς δεν γνωρίζει.

Ο «Carhacker_gr» βέβαια δεν σταμάτησε τον έλεγχο μόνο στο αρχείο συντήρησης που έχει το όχημα στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Alfa Romeo αλλά κατάφερε να ανακαλύψει και το ιστορικό των Τεχνικών Ελέγχων (ΚΤΕΟ) του οχήματος.

Εκεί αποκαλύφθηκε ότι τον Μάρτιο του 2023 το αυτοκίνητο φαίνεται ότι είχε διανύσει πάνω από 284.000 χιλιόμετρα ενώ το 2021 φαίνεται ότι είχε διανύσει πάνω από 245.000 χιλιόμετρα.

Μετά τον Μάρτιο του 2023 η Alfa Romeo Giulia απέκτησε βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας οπότε είναι πλέον άγνωστο πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει το αυτοκίνητο μέχρι σήμερα αλλά και τι χιλιόμετρα θα αναγράφει το ΚΤΕΟ που θα εκδοθεί από τη γειτονική χώρα κατά την εισαγωγή του στην Ελλάδα ή σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της ΕΕ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το σχετικό video από τον «Carhacker_gr»:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ