Η ζωή συνεχίζεται για τον Schumacher -Σε ποια εκδήλωση θα παραστεί ο Γερμανός

Michael Schumacher

Τη δυνατότητα να παραστεί στη γαμήλια τελετή της κόρης του θα έχει το προσεχές καλοκαίρι ο M. Schumacher 10 χρόνια μετά το ατύχημα και τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στις γαλλικές Άλπεις.

Λίγους μήνες μετά τη συμπλήρωση 10 ετών από το ατύχημα του M. Schumacher στις γαλλικές Άλπεις και τον σοβαρό τραυματισμό τού Γερμανού στο κεφάλι που άλλαξε μια για πάντα τη ζωή του, δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο θέλουν την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 να είναι έτοιμη να αλλάξει διάθεση και να γιορτάσει τον γάμο της Gina Schumacher με τον Iain Bethke.

Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, η είδηση βρίσκεται στο γεγονός ότι το μελλόνυμφο ζευγάρι επέλεξε τη Μαγιόρκα για την τέλεση της γαμήλιας τελετής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Schumacher

Η επιλογή της Μαγιόρκας μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς στο νησί της Ισπανίας η οικογένεια Schumacher διατηρεί μια έπαυλη, η οποία σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες έχει διαμορφωθεί καταλλήλως ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι η οικογένεια Schumacher είναι έτοιμη να μετακομίσει στην Ισπανία και ειδικότερα στη Μαγιόρκα και να πουλήσει την έπαυλη στην οποία διαμένει σήμερα στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.

Schumacher
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σχέδιο αυτό, βέβαια, δεν υλοποιήθηκε και ποτέ, μιας και ο M. Schumacher παραμένει στη Γενεύη, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και μια ιατρική ομάδα 15 ατόμων η οποία φροντίζει για την αποκατάστασή του.

Η έπαυλη της Μαγιόρκα επιστρέφει σήμερα στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς η φιλοξενία της της γαμήλιας τελετής σε αυτήν θα δώσει τη δυνατότητα στο M. Schumacher να παραστεί σε αυτό το ιδιαίτερα ευτυχές γεγονός.

Schumacher

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό έχει δημιουργηθεί ένας στενός κύκλος φίλων και συγγενών που ούτως ή άλλως συναντούν τον M. Schumacher, συνεπώς η παρουσία του Γερμανού στη γαμήλια τελετή δεν παραβιάσει το αυστηρό πρωτόκολλο που έχει επιβάλλει η Corinna Schumacher ώστε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχείο σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες, ο M. Schumacher έγινε 55 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά του, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να του ευχηθούν και να θυμηθούν τις στιγμές που έχουν ζήσει μαζί του πριν το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ