Η Volkswagen ψήφισε Ελλάδα -Το βίντεο που διαφήμισε τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη

Ελλάδα video volkswagen

Τα εμβληματικότερα μοντέλα της Volkswagen επανασυστήθηκαν στους φίλους της μέσω ενός όμορφου βίντεο, με συμπρωταγωνιστές τον λαμπερό ήλιο και το ατελείωτο μπλε της χώρας μας.

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια η Volkswagen, με αιχμή του δόρατος την ηλεκτρική οικογένεια μοντέλων «ID.», η οποία μέσα της τρέχουσας δεκαετίας θα διερευνηθεί με το ID.2, ένα μικρών διαστάσεων μοντέλο με τιμή κάτω από 25.000.

Το έδαφος για λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού hatchback προετοίμασε το πρωτότυπο ID.2all που παρουσιάστηκε σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και λαμπερή εκδήλωση, στις 15 Μαρτίου, στη Γερμανία.

Στο πλαίσιο του event, και προτού αποκαλύψει το ID.2all, η Volkswagen ανέτρεξε στο πλούσιο παρελθόν της, σταχυολογόντας τις κορυφαίες στιγμές της μακροχρόνιας ιστορίας της, και τα μοντέλα που την ανέδειξαν σε ένα από τα κορυφαία αυτοκινητικά brand στον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
vw bulli

Η αναδρομή στο πλούσιο παρελθόν της έγινε μέσω κάποιων βίντεο που ξύπνησαν όμορφες μνήμες στους πολυάριθμους καλεσμένους της VW, αλλά γυρίστηκαν πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα όπου εδρεύει η αυτοκινητοβιομηχανία.

Για την οπτικοακουστική αφήγηση της ιστορίας της, η Volkswagen επέλεξε την Ελλάδα, τη χώρα όπου ο ήλιος, η θάλασσα και ο πολιτισμός παντρεύονται με έναν μοναδικό τρόπο. 

Το θρυλικό VW Bulli και ο «ηλεκτρικός απόγονός» του ID.Buzz λάμπουν κάτω από τον λαμπερό ελληνικό ήλιο, με φόντο το ατελείωτο μπλε της θάλασσας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

vw golf mlk1 cabrio Ελλάδα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας της, η VW εστίασε και στο Golf 1ης γενιάς, με πρωταγωνιστή την έκδοση κάμπριο, η οποία «σκαρφάλωσε» στην Πάρνηθα και συστήθηκε με τη μεθυστική θέα της Αθήνας. Από το ενδιαφέρον ταξίδι στο χρbόνο της VW δεν μπορούσε να απουσιάζει και ένα Beetle που κατεβαίνει με περίσσεια χάρη μια ελληνική ορεινή διαδρομή.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία επιλέγει ως καμβά για την ανάδειξη των μοντέλων της τα φυσικά κάλλη της χώρας μας.

Προς το τέλος του 2020, μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε και η Audi, συστήνοντας τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου με την πρωτότυπη εκδοχή του πανίσχυρου ηλεκτρικού RS e-tron GT.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ