Η Toyota υποκλίνεται στην ομορφιά της Ελλάδας -Η επιτυχημένη διοργάνωση που έγινε case study

Toyota Prius Ελλάδα

Τα εύσημα για την άρτια διοργάνωση μιας πανευρωπαϊκής δημοσιογραφικής παρουσίασης απέσπασε η Ελλάδα από τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας, επαναφέροντας έστω και με αυτόν τον τρόπο τη χώρα μας στην καρδιά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του υπό εξέλιξη Toyota Prius, η οποία φιλοξενήθηκε στη χώρα και ειδικότερα στους δρόμους της Αττικής.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Toyota διάλεξε την Ελλάδα για τη διοργάνωση ενός μεγάλου δημοσιογραφικού event, βγαίνοντας απολύτως δικαιωμένη για την επιλογή της.

Toyota Prius
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον Vincent Dewaersegger, τον επικεφαλής της Toyota Europe, η πρώτη οδηγική επαφή με το νέο Toyota Prius στους δρόμους της Αττικής απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν σε αυτήν.

Το event, το οποίο είχε ως κέντρο το ξενοδοχείο του Αστέρα Βουλιαγμένης, ονομάστηκε «Meet the engineer» και πέρα από την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου υβριδικού μοντέλου και τη δυνατότητα οδήγησής του, οι λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και τις τέσσερις προηγούμενες γενιές του αυτοκινήτου, καθώς και να συνομιλήσουν με τον Αρχιμηχανικό της Toyota.

Toyota Prius

Το www.carandmotor.gr αποτέλεσε ένα από τα μέσα του ειδικού τύπου που συμμετείχαν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση της Toyota, η οποία θύμισε, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ότι η χώρα μας μπορεί να έχει θέση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο Toyota Prius Plug-In Hybrid βρίσκεται πλέον στην τελική φάση των δοκιμών εξέλιξης και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να περάσει στη γραμμή παραγωγής και να ξεκινήσει η διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ