Η Toyota προειδοποιεί: «Μαϊμού» διαγωνισμοί με… δωρεάν αυτοκίνητα στην Ελλάδα– Τι να προσέξετε

Toyota Yaris ποιο είναι το πιο προσιτό 2022 εξοπλισμός

Για διαγωνισμούς-απάτες από αμφιβόλου ταυτότητας σελίδες κάνει λόγο η Toyota, η οποίο καλεί τους Έλληνες καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Την προσοχή του καταναλωτικού κοινού της χώρας μας εφιστά η Toyota, με την ελληνική αντιπροσωπεία να κάνει λόγο για διαγωνισμούς - «μαϊμού» στα social media που διεξάγονται από αμφιβόλου ταυτότητας σελίδες.

Η Toyota καλεί τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ποιες σελίδες δίνουν τα στοιχεία τους, και να αποφεύγουν να «πατούν» τα links (συνδέσμους) που συνοδεύουν τους εν λόγω διαγωνισμούς.

μαιμού διαγωνισμοί απάτη toyota
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση της Toyota:

Έχουν πέσει πρόσφατα στην αντίληψή μας διαγωνισμοί που διεξάγονται από αμφιβόλου ταυτότητας σελίδες στα social media και παρουσιάζονται ως διαγωνισμοί της Toyota.

Με το παρόν, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό ότι διαγωνισμοί που διεξάγει η Toyota Ελλάς πραγματοποιούνται μόνο από την ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.toyota.gr και τις επίσημες σελίδες μας στα social media.

Καλούμε, ως εκ τούτου, τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί σε ποιες σελίδες δίνουν τα στοιχεία τους, καθώς και στους συνδέσμους (links) που παραπέμπουν οι διαγωνισμοί αυτοί.

Από πλευράς μας, έχουμε προχωρήσει ήδη σε καταγγελία των διαγωνισμών στα social media όπου πραγματοποιούνται και επιφυλασσόμαστε να κινηθούμε και νομικά κατά των υπευθύνων που προωθούν τους διαγωνισμούς αυτούς.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ