Η Toyota ρίχνει στη μάχη ένα κρυφό όπλο κατά των ναρκωτικών

Toyota Ιταλία

Mε έναν στόλο 20 Proace Cities ενισχύει η Toyota της προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης της γειτονικής Ιταλίας στη μάχη που δίνει κατά των ναρκωτικών.

Το υπεράνω υποψίας Toyota Proace Cities θα αποτελέσει το νέο όπλο των αστυνομικών αρχών της γειτονικής Ιταλίας στη μάχη κατά των ναρκωτικών.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της γείτονας χώρας απέκτησε μετά από διαγωνισμό έναν στόλο 20 Proace Cities, τα οποία έχουν εξοπλιστεί κατάλληλα ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες της υπηρεσίες που έχει συσταθεί για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.

Εκτός από τα 20 Proace Cities, η Toyota παρέδωσε και 300 Yaris Hybrid τα οποία θα ενισχύσουν τις δυνάμεις των σωφρονιστικών καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Μάλιστα το 20% των συγκεκριμένων Toyota Yaris θα είναι βαμμένα σε πολιτικά χρώματα, φέροντας παρ’ όλα αυτά τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota Ιταλία

Η επιλογή των Toyota Yaris έγινε με γνώμονα τη βιωσιμότητα που εξασφαλίζει η παρουσία του υβριδικού συνόλου κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του, ενώ η απόκτησή τους από τις ιταλικές αρχές συνοδεύεται και από το αντίστοιχο πρόγραμμα συντήρησης.

Δηλώσεις σχετικά με την απόκτηση 320 μοντέλων της Toyota από τις ιταλικές αρχές πραγματοποίησε ο CEO της Toyota Ιταλίας, Luigi Luca, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την περηφάνιά του σχετικά με την προσφορά τις ιαπωνικής φίρμας στο έργο της προστασίας των πολιτών και της ασφάλειας.    

Toyota Ιταλία
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ