Αποκλειστικό: Αυτή είναι η τιμή του νέου Suzuki SX4 S-Cross στην Ελλάδα

Suzuki S-Cross

Η νέα γενιά του Suzuki SX4 S-Cross θα βρίσκεται στη χώρα στα μέσα του επόμενου μήνα. Ας δούμε την τιμή εκκίνησης του ιαπωνικού μοντέλου και τα επίπεδα εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμο.

Λίγες ώρες μετά την πλήρη αποκάλυψη της 3ης γενιάς του SX4 S-Cross που παρουσίασε το carandmotor.gr (δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του μοντέλου), η εισαγωγική εταιρεία της ιαπωνικής φίρμας ανακοίνωσε τα επίπεδα εξοπλισμού του. Σημειώνουμε πως, σε όλες τις περιπτώσεις, για την κίνηση φροντίζει ένα τούρμπο μοτέρ βενζίνης 1,4 λίτρων με ήπιο υβριδικό σύστημα απόδοσης 129 ίππων.

Όσον αφορά τη διάθεσή του στην Ελλάδα, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 2κίνητων και 4κίνητων εκδόσεων, με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Suzuki S-Cross

Στη βασική εξοπλιστική έκδοση GL, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, το Suzuki SX S-Cross είναι αποκλειστικά δικίνητο και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στάνταρ: ζάντες αλουμινίου, LED φωτιστικά σώματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, οθόνη αφής για το infotainment 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και άλλα.

Suzuki S-Cross
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, να σημειώσουμε πως υπάρχουν ακόμη δύο πλουσιότερα εξοπλιστικά επίπεδα, τα GL+  και GLX, τα οποία συνδυάζονται είτε στη δικίνητη, είτε στην τετρακίνητη έκδοση του SX4 S-Cross, και μπορούν να παραγγελθούν με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο.

Η τιμή εκκίνησης του ιαπωνικού crossover στην Ελλάδα, όπως έμαθε αποκλειστικά το carandmotor.gr, τοποθετείται στα 20.670 ευρώ για τη δικίνητη έκδοση και. τα 25.670 για την τετρακίνητη version (το κόστος εκκίνησης για τις αντίστοιχες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο διαμορφώνεται στα 24.870 και 27.670 ευρώ αντίστοιχα).

Suzuki S-Cross

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ