Η Tesla ξεκινά τις χρεώσεις -Ποια δωρεάν υπηρεσία σε λίγο θα είναι επί πληρωμή

Tesla 1

Με μηνιαία συνδρομή θα χρεώνονται μετά από οκτώ χρόνια οι νέοι πελάτες για την υπηρεσία πλοήγησης.

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες στα αυτοκίνητα είναι ένα καυτό θέμα, καθώς μεγάλο μέρος της αυτοκινητοβιομηχανίας φαίνεται να κλίνει προς αυτή τη γενική κατεύθυνση. Η Tesla είναι μια από τις εταιρείες που διαθέτουν μια μεγάλη λίστα μηνιαίων συνδρομών και αυτές τις μέρες προσθέτει μια ακόμα. Αυτή αναφέρει ότι οι νέοι αγοραστές θα πρέπει να πληρώσουν μια συνδρομή για να αποκτήσουν το βασικό πακέτο συνδεσιμότητας μετά από οκτώ χρόνια χρήσης.

Η Tesla προσφέρει δύο διαφορετικά πακέτα συνδεσιμότητας στα μοντέλα της. Το βασικό πακέτο συνδεσιμότητας περιλαμβάνει μόνο ενσωματωμένη πλοήγηση. Το πακέτο Premium προσθέτει ζωντανή οπτικοποίηση της κυκλοφορίας, streaming μουσικής, broswer διαδικτύου, βίντεο streaming και την πολύ χρήσιμη λειτουργία Sentry.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Tesla 2

Ενώ το βασικό πακέτο ήταν δωρεάν για όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος, το πακέτο Premium κοστίζει 10 δολάρια το μήνα ή με έκπτωση 99 δολάρια ανά έτος. Παρά το γεγονός ότι η Tesla δεν έχει δημοσιεύσει την τιμή του βασικού πακέτου συνδεσιμότητας όταν τελειώσουν τα οκτώ χρόνια, γνωρίζουμε ότι οι νέοι αγοραστές θα πρέπει να πληρώσουν κάτι για να διατηρήσουν τη δυνατότητα πλοήγησης.

Φυσικά, οι αγοραστές μπορεί να μην έχουν την τάση να το κάνουν, καθώς τα σύγχρονα συστήματα πλοήγησης στα smartphone κάνουν ήδη εξαιρετική δουλειά. Ταυτόχρονα, η Tesla ενδέχεται να μεταφέρει ορισμένες λειτουργίες του Premium στο βασικό πακέτο κατά τη διάρκεια των επόμενων οκτώ ετών, κάτι που θα το έκανε αναπόφευκτα πιο ελκυστικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων Tesla δεν έχουν πολλά να φοβηθούν αυτή τη στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι αγόρασαν στις ή πριν από τις 20 Ιουλίου 2022, θα εξακολουθούν να λαμβάνουν το βασικό πακέτο συνδεσιμότητας δωρεάν εφ' όρου ζωής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν το πακέτο και να το κάνουν Premium.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ