Αυτό είναι το νέο προϊόν της Tesla που μπορείς να έχεις στο σαλόνι σου

Tesla glasses

Ό,τι τρελό κι αν σκεφτεί η Tesla, είναι σίγουρο ότι θα ξεπουλήσει. Ακόμα κι αυτό το ζευγάρι ποτήρια τεκίλας, κι ας κοστίζει περίπου 80 ευρώ.

Η ισχύς της Tesla είναι τέτοια που μπορεί να βάλει το όνομά της βασικά σε οποιοδήποτε προϊόν -ακόμα και σ' ένα ζευγάρι ποτήρια τεκίλας- που δεν έχει καμία σχέση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και να ελπίζει βάσιμα ότι θα είναι εμπορικά επιτυχημένο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ποτήρια αυτά, ωστόσο, δεν ήρθαν από το πουθενά: πριν από δύο χρόνια η εταιρεία του Elon Musk παρουσίασε τη δική της τεκίλα. Είναι μια διαρκώς διευρυνόμενη τάση, αυτή των κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων που παρουσιάζουν δικά τους προϊόντα αλκοόλ και τα συνδυάζουν με σοφιστικέ, πανάκριβα μπουκάλια ή ποτήρια.

Η Tesla Tequila κοστίζει 240 ευρώ, και η μεγάλη εμπορική της επιτυχία οδήγησε την εταιρεία της Καλιφόρνιας στην απόφαση να τη συνδυάσει τώρα με τα δικά της, στιλάτα ποτήρια. Κι επειδή τίποτα με το όνομα Tesla δεν είναι φτηνό, η τιμή κάθε ζεύγους αυτών των ποτηριών αγγίζει τα 80 ευρώ.

Το τριγωνικό σχήμα των ποτηριών είναι εμπνευσμένο από το έμβλημα του κεραυνού της τεκίλας της Tesla. Στέκονται όρθια χάρη -και μόνο- σε μια ειδική, επίσης στιλάτη μεταλλική βάση. Δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι και τόσο βολικό αυτό, όμως οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κάθε είδους θυσία για χάρη της φιγούρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μιας και λέγαμε ότι η Tesla μπορεί να πουλήσει ό,τι σκεφτεί με το όνομά της πάνω, στο Tesla Shop μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη αγκράφα ζώνης τυπική του Τέξας, μια σφυρίχτρα εμπνευσμένη από το Cybertruck ή έναν ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου με τιμή 75 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ