Η Tesla επενδύει στην Ελλάδα: Άμεσες προσλήψεις για τα μεγαλύτερά της πρότζεκτ

Tesla Job 1

Η Tesla εμπλουτίζει περαιτέρω το δυναμικό της στη χώρα μας, αναζητώντας προσωπικό για δέκα διαφορετικές θέσεις εργασίας στην Αγία Παρασκευή και στον Ρέντη.

Η Tesla διαθέτει στη χώρα μας κέντρο service και παράδοσης αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις γνωστής εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων στην Άγιο Ιωάννη Ρέντη, καθώς επίσης και ένα ερευνητικό κέντρο εξειδικευμένο στο σχεδιασμό ηλεκτρικών κινητήρων και μερών για το νέο ανθρωποειδές ρομπότ, στο "Δημόκριτο" στην Αγία Παρασκευή.

Tesla Job 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές τις δύο εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα χρειάζεται να ενισχύσει με νέες θέσεις εργασίας η Tesla, με τις εννέα εξ αυτών να αφορούν τις εγκαταστάσεις της στην Αγία Παρασκευή, ενώ η μία το κέντρο service στον Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή αναζητά προσωπικό για την κάλυψη συνολικά δέκα θέσεων, τέσσερις εκ των οποίων σχετίζονται με πρακτική άσκηση και έξι για μόνιμη απασχόληση. Οι τελευταίες αφορούν την πρόσληψη Μηχανολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που θα εργάζονται πάνω στην εξέλιξη πρωτότυπων μεταλλικών εξαρτημάτων, το ανθρωποειδές ρομπότ, την εξέλιξη λογισμικού, καθώς και άλλων καινοτόμων προϊόντων που θα χρησιμοποιούνται τόσο για παραγωγικούς όσο και ερευνητικούς σκοπούς.

Tesla Job 3

Ο νέος εργαζόμενος της Tesla -μεταξύ άλλων - θα εφαρμόζει μεθόδους ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων υπολογισμών και προμοιώσεων για το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση κατασκευών και εξαρτημάτων και θα συνεργάζεται στενά με άλλους μηχανικούς σχεδιασμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, να έχουν άριστη γνώστη των κατασκευαστικών μεθόδων και να διαθέτουν εμπειρία στη μοντελοποίηση, τις διαδικασίες συναρμολόγησης, στην κατεργασία μεταλλικών ελασμάτων, στην εκτέλεση μετρήσεων στο δυναμόμετρο αλλά και τη λειτουργία κοπτικών μηχανημάτων με Laser.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δείτε εδώ τα προσόντα που αναζητά η Tesla για την κάθε θέση ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ