Πώς να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου σε δευτερόλεπτα - Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει η λύση

Instant ro platform 1

Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορέσετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας σε λιγότερο από 24 ώρες.

Μία start-up με έδρα το Βουκουρέστι της Ρουμανίας δημιούργησε την πλατφόρμα Instant.ro, την πρώτη στην Ρουμανία που μεσολαβεί στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η τελευταία υπολογίζει και αναφέρει τις πλησιέστερες στην πραγματικότητα τιμές για όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Instant ro platform 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως γνωστόν, όταν πρόκειται για την αγορά ενός μεταχειρισμένους αυτοκινήτου, οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να ερευνούν την αγορά διαρκώς για να βεβαιωθούν ότι έχουν στα χέρια τους την καλύτερη προσφορά.

Ωστόσο, η πλατφόρμα Instant.ro μπορεί να εκτελέσει αυτή την διαδικασία για όποιον επιθυμεί. Για παράδειγμα, εάν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χρειάζεται περίπου 90 μέρες για να πουληθεί σε ένα συνηθισμένο site αυτοκινήτου, η τεχνητή νοημοσύνη μειώνει αυτόν τον χρόνο σε μόλις 24 ώρες.

Το λογισμικό της τεχνητής νοημοσύνης διαθέτει στοιχεία για περίπου 2 εκ. αγγελίες μεταχειρισμένων που έχουν καταχωρηθεί την τελευταία διετία, μαζί με τις τιμές τους.

Instant ro platform 3

Σύμφωνα με τον CEO της Instant.ro, Vlad Ghita, η δημιουργία της συγκεκριμένης πλατφόρμας έγινε για την ανάγκη να ανταποκριθεί στις πραγματικές απαιτήσεις των πωλητών και των αγοραστών στη Ρουμανία: γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε μία σύγχρονη και πολύ εύχρηστη πλατφόρμα που παρακολουθεί την ζήτηση και την προσφορά στην αγορά μεταχειρισμένου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για κινητά τηλέφωνα. Όσοι θέλουν να πουλήσουν ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στην πλατφόρμα και στη συνέχεια να εισάγουν τα βασικά στοιχεία του μοντέλου. Στη συνέχεια, η τεχνητή νοημοσύνη θα υπολογίσει και θα προτείνει μια δίκαιη τιμή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η Instant.ro προσφέρει στους πωλητές τρεις επιλογές: άμεση πώληση, δημοπρασία ή ανοιχτή αγορά. Η άμεση πώληση σημαίνει ότι η πλατφόρμα Instant.ro θα αγοράσει το αυτοκίνητο στην τιμή που προτείνει η τεχνητή νοημοσύνη και μετά από τεχνικό έλεγχο, η διαδικασία πώλησης μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες.

Instant ro platform 4

Εναλλακτικά, οι πωλητές μπορούν να επιλέξουν μια δημοπρασία, όπου το αυτοκίνητο θα αγοραστεί από έναν από τους συνεργάτες αντιπροσώπους της πλατφόρμας. Η τρίτη επιλογή είναι πώληση στην ελεύθερη αγορά, σε άλλα φυσικά πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά και σύμφωνα με την πλατφόρμα, οι αγοραστές επωφελούνται από αξιολογημένα και ελεγμένα οχήματα, έχοντας επίσης πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες σχετικές με αυτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πλατφόρμα έχει δεχθεί επενδύσεις 500.000 ευρώ και αυτή την στιγμή έχει περισσότερες από 1.200 διαφημίσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και συνεργασία με 5 επίσημους αντιπροσώπους αυτοκινήτων. Μάλιστα, ο αριθμός των συνεργατών της πλατφόρμας θα αυξηθεί στους 10 με 15 μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ