Η πρώτη BMW M3 Touring MotoGP σε ρόλο Αυτοκινήτου Ασφαλείας

BMW M3 Touring MOTO GP

Οι δραστηριότητες της BMW M στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood ήταν άμεσα συνδεδεμένες με την 50ή επέτειό της, στο πλαίσιο της οποίας το παρών έδωσαν πολυάριθμα μοντέλα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Ξεχώρισαν παγκόσμιες πρεμιέρες όπως η πρώτη BMW M3 Touring MotoGP Safety Car. Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το νεότερο όχημα ασφαλείας του στόλου της BMW M, ‘Επίσημο Αυτοκίνητο του MotoGP από το 1999. Η BMW M3 Touring MotoGP Safety Car θα κάνει επίσης την πρώτη της εμφάνιση στη Μ. Βρετανία στις αρχές Αυγούστου στο Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νεότερο μέλος του στόλου αυτοκινήτων ασφαλείας βασίζεται στην πρώτη BMW M3 Competition Touring με M xDrive, που επίσης γιορτάσει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Goodwood. Συνδυάζει το υψηλό επίπεδο τεχνολογικής ικανότητας, επιδόσεων και τεχνογνωσίας της οικογένειας BMW M3 και BMW M4 με την πρακτικότητα του πεντάθυρου touring μοντέλου.

bmw m3 touring

Η εμφάνιση της νέας BMW M3 Touring MotoGP Safety Car αποτίει φόρο τιμής στα 50 χρόνια της BMW M και στις δεκαετίες συνεργασίας με το MotoGP. Το αυτοκίνητο ασφαλείας ήταν ντυμένο στα επετειακά χρώματα «50 Years of BMW M», με όλα τα αυτοκίνητα ασφαλείας του MotoGP από το 1999 μέχρι σήμερα να αναγράφονται σε αυτό.

bmw m3 touring
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η BMW M3 Touring MotoGP Safety Car εξοπλίστηκε με ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της BMW M Performance για την εμφάνισή της στην πίστα. Περαιτέρω τροποποιήσεις στα αυτοκίνητα ασφαλείας του MotoGP περιλαμβάνουν αγωνιστικά καθίσματα Recaro, ζώνη ασφαλείας 4 σημείων, εγκάρσια δοκό ασφαλείας, φώτα οροφής, εμπρός φώτα στη μάσκα, σύστημα απενεργοποίησης λειτουργίας καθώς και μια μονάδα εξαγωγής καυσίμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ