Όταν η Porsche βάζει στην οικογένειά της το Volkswagen ID.Buzz

volkswagen id buzz porsche

Η Porsche Ολλανδίας έχει στον στόλο της πληθώρα Volkswagen ID.Buzz, τα οποία είναι βαμμένα στα χρώματα που χρησιμοποιούσε η εταιρεία μεταξύ των δεκαετιών του 1950 και 1970.

Οχήματα που χρησιμοποιούνταν για διάφορες μεταφορές. Φέτος η Porsche γιορτάζει 75 χρόνια στην ιστορία της και αν το σκεφτεί κανείς μέχρι και τις αρχές του 2000 κατασκεύαζε αποκλειστικά σπορ μοντέλα. Δεν διέθετε λοιπόν, κάποιο πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο για να εξυπηρετεί το προσωπικό ή τη διανομή του εξοπλισμού.

volkswagen transporter porsche
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή για την πρώτη αγορά ενός Volkswagen Combi, το θρυλικό πια Τ1, ήταν το Mille Miglia του 1954. Παρόμοιο βανάκι (Transporter Renndienst) εκτελούσε δρομολόγια για λογαριασμό της Porsche, έως τη δεκαετία του 1970.

Τώρα, το σύγχρονο πλέον και αμιγώς ηλεκτρικό ID.Buzz έχει αναλάβει τα ίδια χρέη του παρελθόντος εξυπηρετώντας τους οδηγούς και μεταφέροντας εργαλεία και ανταλλακτικά για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

volkswagen transporter porsche b

Σχεδόν όλα από αυτά τα είναι μπορντό χρώματος με λευκά γράμματα και λογότυπα της Porsche, σαν το εικονιζόμενο. Υπενθυμίζουμε πως ο ηλεκτροκινητήρας του ID.Buzz αποδίδει 204 ίππους, ενώ η μπαταρία είναι χωρητικότητας 77 kWh.

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα προορίζονται να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως και τους οκτώ αντιπροσώπους της Porsche στην Ολλανδία. Παράλληλα, θα χρησιμοποιούνται φυσικά και για διαφημιστικούς λόγους.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ