Η Opel λανσάρει το νέο Mokka με μια μοναδική μουσική εμπειρία

Opel Mokka 2021

Την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας, παρακολουθήστε την παγκόσμια πρεμιέρα λανσαρίσματος του νέου Opel Mokka σε μια μοναδική μουσική εμπειρία με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας DJ σκηνής.

Η εκδήλωση με την ονομασία «Less Normal Experience» που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, θα είναι μια μοναδική virtual DJ night, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Opel με τη διεθνή δισκογραφική εταιρεία house μουσικής Defected Records.

Σε έξι cool τοποθεσίες, έξι κορυφαίοι Ευρωπαίοι DJ, έξι ώρες με την καλύτερη house μουσική, τολμηρή και «καθαρή» όσο το νέο μοντέλο της Opel – μία εμπειρία που ηλεκτρίζει και τροφοδοτείται με την ενέργεια του Mokka.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εικονική εκδήλωση της Opel και της Defected, με λίστες των παγκοσμίου κύρους DJs και παραγωγών house μουσικής Purple Disco Machine, Folamour, Ferreck Dawn, Gorgon City, Melvo Baptiste και Sam Divine, από τις 7 μ.μ. θα είναι ένα πάρτι για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που θα διασκεδάσουν μέσα στο σπίτι τους.

Το μήνυμα είναι συντονιστείτε και μετατρέψτε το living room σας σε πίστα χορού. Η μοναδική μουσική εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το website της Opel, το YouTube και άλλα κανάλια όπως το Twitch και το Facebook.

Η Opel έχει ήδη συνεργαστεί με τη Βρετανική δισκογραφική εταιρεία house μουσικής Defected Records στην τηλεοπτική διαφήμιση της καμπάνιας λανσαρίσματος του νέου Mokka.

Το τραγούδι «Feeling Good» που έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο με τη φωνή της θρυλικής τραγουδίστριας/στιχουργού Nina Simone, έχει αναπροσαρμοστεί για τις ανάγκες της διαφήμισης σε ένα μπιτάτο remix για το Opel Mokka που δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο remix των “Humanity feat. Alina Lorfeo”, (ο «feel-good» ύμνος), είναι απολαυστικό και, όπως το Mokka, κυριολεκτικά συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα. Ένα νέο ξεκίνημα που ηλεκτρίζει και σε μουσικό επίπεδο και είναι πέρα από τα συνηθισμένα.

Το «Feeling Good» είναι λοιπόν η ουσία του νέου Mokka και μπορεί κάποιος να το απολαύσει στις 9 Απριλίου, από τις 7 μ.μ στο Opel website και στο YouTube μέσα από μία ασυνήθιστη εμπειρία - “Less Normal Experience”. Συντονιστείτε, χορέψτε και νιώστε τη θετική ενέργεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ